banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Çanta ve kalemlerini tarlada aldılar

 Topladıkları 750 çanta, kalem, silginin 350 tanesini yetim çocuklara veren teşkilat geri kalanını ise plot köy okullarına götürdü.

Tarlaya girip elleriyle çanta dağıtan Haliliye Ak Gençlik, çocukların ve okulların sorunlarını da dinledi.

Çantalarına kavuşan çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.  Konuya ilişkin açıklama yapan Ak Parti Haliliye Gençlik Kolları başkanı Mustafa Bağmancı ‘ Tarlaya değil okula sloganıyla yola koyulduğumuz bu çalışmamızda elhamdülillah dağıtımlarımızı tamamladık. Çocukların gözlerinde gördüğümüz mutluluk herşeye değerdi. Karınca karınca kendi imkanlarımız ile yaptığımız bu çalışmanın, büyüklerimiz tarafından da devamını dileriz, bize bu ve her çalışmamızda desteğini esirgemeyen Ak Parti Haliliye ilçe başkanımız Av. İbrahim Halil Kızılelma’ya ve hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.’ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.