banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Boru hattından petrol çalınca!..

Şanlıurfa’da geçen Petrol Boru Hattından ham petrol çalan 4 kişi suçüstü yakalanırken, gözaltına alınmamak için Jandarma ile yumruk yumruğa kavga ettiler.

 

Alınan bilgiye göre önceki gün Şanlıurfa merkeze bağlı Ağızhan Köyü’nden geçen petrol boru hattından petrol çalan hırsızlar, dolum yaparken suçüstü yakalandı.

 

Ağızhan Köyü mevkisinden geçen BOTAŞ’a ait Irak/Kerkük-Yumurtalık Boru Hattı’nda,  2 Nisan Pazartesi günü saat 04.00 sıralarında Hilvan/Özveren (BOTAŞ) Jandarma Koruma Karakolu personelince, kasasında sonradan yapılmış tank olan 63 KR 057 plakalı kamyon ile birlikte, 36 yaşındaki A.K, 27 yaşındaki M.C, 41 yaşındaki F.C ve 50 yaşındaki H.D, isimli 4 şüpheli ham petrolü tankere dolum yaparken suçüstü yakalandı.

 

Şüphelilerden 2’si, yakalama esnasında yaşanan arbede de, 3 Jandarma personeline yumruk atarak mukavemette bulundu.

 

Asayiş Şube Personelince olay yerinde yapılan incelemede, 1 adet balyoz ve kürek bulundu. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla gözaltına alınan 4 şüpheli, sevk edildikleri makamlarca tutuklanarak Şanlıurfa Merkez E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiler.

Bölgede Emniyet Birimleri’nin güvenlik önlemleri, aralıksız olarak sağlanmaya devam ediliyor.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.