banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Birecik'in kurtuluşu kutlandı

Şanlıurfa Birecik ilçesinin  kurtuluşunun 91. Yıl dönümü için töreni düzenlendi.


İlk olarak Birecik İlçe Kaymakam Vekili İsmail Çiçek, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı, Belediye Başkanı ve tüm Daire Amirlerinin Tebriklerini makamda kabul ettikten sonra tören alanına geçildi.

Adnan Menderes Meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk sulundu. 1 Dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Birecik Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Çopur: “ Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” diyerek halkın 91. yıldönümünü kutladı

 

Lisesi Öğrencilerinin okuduğu şiirler ve halk oyunları gösterilerinin ardından geçit töreni yapıldı. Tören bandosu eşliğinde yapılan geçit törenine okulların bayrak flama grubu, asker grubu, polis motorize ekibi, öğrenciler ve Özel Kuruluş temsilcilerinin yanı sıra esnaflar ve vatandaşların da katılmasıyla tören son buldu.
Kutlamalara Birecik İlçe Kaymakam Vekili İsmail Çiçek başta olmak üzere, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Kürşat Alp, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Dursun Çiftçi, Birecik Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Çopur, Birecik İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz, Birecik Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğr. Üyesi Okan Çolak’ın yanı sıra Daire Amirleri, Sivil Toplum Örgütleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
www.balikligol.com

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.