banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Haliliye ABD Mardin

Birecik te yangın; bir kişi öldü

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesinde, İbrahim Karataş (63) yalnız yaşadığı evinde henüz tespit edilemeyen bir neden dolayı çıkan yangında hayatını kaybetti.

 

Olay, dün sabah 06 sıralarında Birecik'in Saha Mahallesi'nde meydana geldi. İbrahim Karataş'ın yalnız yaşadığı tek katlı evde yangın çıktığını gören komşuları durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine eve gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

 

Söndürme ve soğutma çalışmalarının ardından eve giren itfaiye ekipleri ve polisler yaptığı incelemede, İbrahim Karataş’ın yanmış vücudu ile karşılaştılar. İbrahim Karataş'ın ölüm sebebinin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, yangının çıkış nedeni üzerine araştırma başlatıldı.

Yangının çıkış sebebinin yanı sıra şüpheli ölüm nedeniyle Emniyet Güçleri soruşturma başlattı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.