banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Belediyeden Asfalt Çalışması

Yaz mevsimiyle birlikte asfalt çalışmalarına hız veren Viranşehir belediyesi, Eski Birketçilerin bulunduğu sokak yani Oğuz Caddesinde asfalt çalışması başlatı.

 Bir süredir sıkıştırma ve mazleme çalışması yapan Fen İşleri personeli, sıcak asfalt dökerek, yolu tarafiğe açtı.

Kentin en ücra sokaklarından biri olan Oğuz Caddesi, Şırmak Mahlesinin en ara kısımlararına açılan ve köy yolları bağlantılı  olduğu için özellikle kışın çamurun taşınmasına neden olan caddelerimizden birisiydi. Bu yolun asfaltlanması, tarım ve köy yollarından  çamurun ilçe merkezine taşınmasına engel olacak...

Çalışmaları yerinde incelyen Belediye Başkan Yardımcısı Nayif Aslan "Belediye olarak amacımız daha temiz ve güzel bir kent yaratmaktır. Bu amaç ve anlayışla kentin en dışından başlayarak hizmetlerimize devam ediyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.