banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Mardin

BDP İl Binasına Operasyon

Şanlıurfada vatandaşları oy kullanmamaları için tehdit ettiği iddia edilen 10 kişi BDP il Başkanlığına yapılan operasyonla gözaltına alındı.

Çok sayıda Çevik kuvvet polisi ile Terörle Şube Müdürlüğü Ekiplerinin birlikte düzenlediği baskında aralarında IHD üyesi bulunan 10 kişi parti binasından alınarak Terörle Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Başta Direkli İlköğretim okulu olmak üzere bazı okulların  önünde oy kullanmaya gelen vatandaşları “Halk oylamasını boykot edin” diyerek etkilemeye çalışan kişiler polis tarafından tespit edildi. Daha sonra bu şahıslar Şanlıurfa BDP İl Başkanlığına gidince buraya gelen Polis önceden belirlenen şahısları gözaltına aldı. Kısa süreli arbede yaşanırken olay yerine takviye ekip istenerek şahıslar gözaltına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.