banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Balıklıgölde Büyük Değişim Yaşanıyor
Şanlıurfa’da, belediyenin çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, sabah kahvaltısını da işçileriyle birlikte yaptı.
Her sabah farklı bir mahalledeki çalışmaları denetleyen Fakıbaba hangi mahallede incelemelerini sürdürüyorsa o mahallede çalışan belediye işçileri ile sabah kahvaltısı yapmayı da ihmal etmiyor.
Fakıbaba’nın bu sabah kahvaltı sofrasında ise Eyyübiye Mahallesi bölgesinde park bahçe, temizlik, alt yapı ve üst yapıda çalışan işçiler vardı. Eyüp Peygamber makamında bölgede çalışan 100 civarında işçisiyle kahvaltıda buluşan Fakıbaba, işçilerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyip kahvaltı yaptı.
Belediyede çalışan işçilerle birlikte olmaktan ve onlarla kahvaltı yapmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Fakıbaba “Çünkü oradaki başarı benim arkadaşlarımın işçilerimizin başarası. Hepsine teşekkür ediyorum. Esasında bu onlara bir şükran duygusudur.”dedi
EYYÜBİYEDE BELEDİYENİN MÜTHİŞ ÇALIŞMASI VAR
Eyyübiye bölgesinin kendisi için çok önemli bir bölge olduğunun altını çizen Fakıbaba, Eyyübiye bölgesinin yıllardan beri ihmal edildiğini, çamur içerisinde kanalizasyonu olmayan bir bölge olduğunu dile getirdi. Şanlıurfa Belediyesi olarak Eyyübiye de çok güzel şeyler yaptıklarını hatırlatan Fakıbaba, yapmaya devam etiklerini aktardı. Eyyübiye bölgesi halkının özellikle bu sene sonuna kadar belediyeyi çok iyi takip etmesini isteyen Fakıbaba, Eyyübiye’de çok güzel gelişmelerin olacağını vurguladı.
“Eyyübiye’ye ilk defa havuz yaptırıyoruz “ diyen Fakıbaba:”Gençlerimiz çocuklarımız havuzda faydalansın spor yapabilsinler kanala gidip boğulmasınlar diye burada havuz yaptırıyoruz. Ayrıca Osmanlıda 60 dönümlük alanda bir park yapıyoruz. Kadın Destek Merkezlerimiz var. Çok sayıda cami yerine müsaade etmişiz. Yeşil alanımızı vermişiz. Yani top sahaları, basket sahaları. Yani orada belediyenin müthiş bir çalışması var. “ifadelerini kullandı
BALIKLIGÖLDE BÜYÜK DEĞİŞİM YAŞANIYOR
Balıklıgölü de valiliğin peyzaj olarak temizlik olarak tamamen belediyeye devrettiğinin belirten Fakıbaba, Balıklıgöl’de de  büyük bir değişim yaşandığını hatırlattı. Urfa belediyesinin el atmış olduğu her yerde temizliğin, hijyenin olduğunu söyleyen Fakıbaba” Özelikle camilerimizde çok güzel çalışmalarımız var. Urfa’da 200 ‘e yakın camimiz var. Bütün camilerin temizliği, halılarının yıkanması, bakımı, tuvaletlere sıvı sabun konması, kırık çamlarının, musluklarının ve kapılarının onarılmasını biz yapıyoruz. Camideki görevli arkadaşımıza teslim ediyoruz. Örneklerini yaşamaya başladık.”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.