banner2
Öne Çıkanlar haber Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Kasr El Vatan Sarayı Ceyhanspor

Bakan Çelik Akçakale Ve Harran'da İncelemelerde Bulundu


 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfa temasları kapsamında bugün Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ile birlikte Akçakale ve Harran ilçelerinde gezi ve incelemelerde bulundu.

 

Akçakale'de temasları çerçevesinde ilk olarak Akçakale Kaymakamlığını ziyaret eden Bakan Faruk Çelik’e burada Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl ilçe ile ilgili bir brifing sundu. Kaymakamlıktan ayrılan Bakan Çelik, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ve AK Parti milletvekilleriyle birlikte yolun karşısındaki Akçakale Belediyesine geçti.

 

Belediye binası önünde vatandaşların sorunlarını dinleyen Bakan Çelik, sorunların çözümü için gerekli çalışmaları yapmak üzere ilçede bulunduklarını söyledi.

 

Bakan Çelik, daha sonra Vali Okutan ve beraberindekilerle birlikte Belediye Başkanı  Abdülhakim Ayhan'ı makamına geçerek ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Buradan ayrılan Çelik ve Okutan, Akçakale’de bulunan sanayi esnafı tarafından yaptırılan ''Sanayi Cami''sini açılışına katıldı. Caminin çıkışında Akyüzler Derneği adına Başkan Yardımcısı Osman Demirdil, Faruk Çelik'e gümüş ibrik hediye etti.

 

Belediye Başkanı Ayhan'ın onuruna verdiği öğlen yemeğine katılan Bakan Çelik ve beraberindekiler buradan ayrılarak Harran'a geçti.

 

Harran’da ilk olarak Kaymakam Serkan Keçeli'yi makamında ziyaret eden Çelik burada ilçe hakkında bilgi aldı. Harran Kaymakamlığını ziyareti sırasında Bakan Çelik ve Vali Okutan’a ilçede bulunan halı kursunun öğrencileri dokuma kilim hediye etti.

 

Daha sonra Harran Belediyesine geçen Bakan Çelik, Vali Okutan ve beraberindekiler Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’u ziyaret etti.

 

Ziyaretin anısına Belediye Başkanı Özyavuz, Bakan Çelik'e  plaket ve Harran'a özgü evlerin olduğu tablo hediye etti.

 

Buradan ayrılan Bakan Çelik, Vali Okutan ve beraberindekiler yapımı tamamlanan ''Hayati Harrani'' camisinin açılışına katıldıktan sonra Şanlıurfa'ya döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.