Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_uqqhm26m99s831n4l7chbp38s3, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Aşevi Bu Yıl da Kapılarını Açtı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Aşevi Bu Yıl da Kapılarını Açtı
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in katılımıyla kapılarını bu yıl da ihtiyaç sahiplerine açan Gönüllü Kuruluşlar Aşevi günde yaklaşık 10 bin kişiye sıcak yemek sunacak.
Aşevi’nin açılışına, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Belediye Başkan Yardımcısı Habip Aslan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Müftü Yardımcısı Mustafa Erdem ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Vali Celalettin Güvenç, Aşevini, Gönüllü Kuruluşlar Aşevi Sorumlusu Ali Polat gezdirdi.  Burada ihtiyaç sahiplerine, beraberindekilerle birlikte yemek ve ekmek dağıtan Vali Güvenç vatandaşlarla da sohbet etti.
Vali Celalettin Güvenç, Şanlıurfa’da görmekten en çok memnun olduğu konuların başında Gönüllü Kuruluşlar Aşevinin vermiş olduğu hizmet olduğunu söyleyerek, “Urfa’da en çok memnun olduğum konulardan birisi buradaki hizmet. Bu hizmeti yapanlardan Allah razı olsun. 10 bin kişiye yemek çıkarılıyor 10 ay boyunca. Tamamen sivil insiyatif. Vatandaşlarımızın da burayı desteklemesini bekliyoruz. Gıda olur, et olur, ekmek olur. Her türlü desteklerini bekliyoruz. Şeffaf bir şekilde bu hizmeti yürütüyorlar. Çok geldiğini ayrıca desteklemek için burayı çalışma başlattık. Bir formül üzerinde çalışıyoruz” dedi.
Bu hizmetlerin gerçekleşmesi için katkı sağlayan tüm hayırseverlere teşekkür eden Vali Güvenç, “ Ama güzel olan burası Şanlıurfalının eseri. Şanlıurfalı işadamlarının esnafımızın tüccarımızın vatandaşlarımızın eseri aynı desteği de sürekli bekliyoruz. Mesela ekmekte ufak tefek sıkıntının olduğunu söylüyorlar o bakımdan ilgi gösterirlerse sevinirim. Tüm vatandaşlarımızın buraya destek olması için sizin aracılığınızla çağrıda bulunuyorum” dedi.
Gönüllü Kuruluşlar Aşevi Sorumlusu Ali Polat ise, yaklaşık 20 yıldır Gönüllü Kuruluşlar Aşevi hizmet verdiğinin altını çizerek, “Bugünden başlayarak Mart ayına kadar vatandaşlara hizmet verecek. Bu yardımların yapılmasında Sayın Valimizin, Belediye Başkanımızın ve Şanlıurfalı kardeşlerimizin katkısı var. Bizler burada köprü görevi görüyoruz” dedi.
Öte yandan Vali Celalettin Güvenç ve beraberindekiler de ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılan yemeği yedikten sonra buradan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.