banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban

Araç kundaklama

Edinilen bilgiye göre, olay Ulubatlı Mahallesi 378. Sokak ÇEAŞ Anadolu Lisesi arkasında saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Mehmet Lütfü B. (56) isimli emekli öğretmen, emekli olduktan sonra emekli parası ile bundan bir süre önce bir otomobil aldı. Aldığı otomobili kiraya vererek aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen Mehmet Lütfü B.'nin başına gelmedik kalmadı. Aracı bugün sabaha karşı kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından sağ ön camı taşla kırıldıktan sonra içerisine şişe ile benzin
dökülerek yakıldı. Aracının yandığını gören emekli öğretmen durumu "155 polis imdat"a bildirdi. Polis olay yerine kısa sürede giderek Şanlıurfa Belediyesi İtfaiye ekiplerini çağırdı. Emekli öğretmen de evden getirdiği su dolu kovalarla yanan aracını söndürmeyi başardı. Polis olay yerinde yaptığı incelemede 63 ZS 752 plakalı aracın sağ camının taşla kırıldıktan sonra içine benzin dökülerek yakıldığını tespit etti.
Bu arada, emekli öğretmen olay yerine gelen polislere 2 bin 200 TL borçlusu olan İ.K. tarafından aracının kundaklandığını iddia etti. Emekli öğretmen Mehmet Lütfü B.'nin polise verdiği ifadesinde emekli olduktan sonra emekli parası ile bir otomobil aldığını, otomobili ise İ.K.'ye kiraya verdiğini belirtti. Kiraya verdiği otomobil ile İ.K.'nin kaçak sigara taşındığından dolayı güvenlik güçleri tarafından işlem başlatıldığını anlattı.

 Otomobilini güvenlik güçlerinden kurtardıktan sonra eskisini satıp yerine 63 ZS 752 plakalı araç alan emekli öğretmen, eski aracın kira bedeli olan 2 bin 200 TL'yi İ.K.'den istedi. Yeni aracını dün gece saat 22.00 sıralarında evinin önüne park eden Mehmet Lütfü B., aracını İ.K.'nin kundakladığını iddia etti. 2 bin 200 TL'sini istediği için sürekli tehdit edildiğini polise anlatan Mehmet Lütfü B., suçluların bir an önce yakalanmasını istedi. Emekli öğretmenin ifadelerinden yola çıkan Şanlıurfa polisi aracı kundakladığı iddia edilen İ.K.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.