banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Araba yandı; 2 yaralı

Viranşehir’de alev alan bir araç’tan biri ağır iki kişi yaralandı.

 

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bu sabah meydana gelen yandında iki kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Sabah saat 09.30 sıralarında Viranşehir sanayi sitesinde bir dükkan önünde bulunan 63 HE 312 plakalı bir araç yandı.

 

Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında yoldan geçen Veysel Fırıncı adında 15 yaşında olduğu tahmin edilen bir çocuk ağır yaralanırken, yangına ilk müdahalede bulunan Zeynel Orhan adında ki bir vatandaşım yaralandı.

 

Aracın birden alev alması ile çevredekilerin müdahalesinden sonra Viranşehir itfaiyesi müdahale etti ama araç tamamen yandı.

 

Viranşehir Devlet hastanesine kaldırılan Veysel Fırıncı’ya burada yapılan ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

 

Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

bizimgazete63.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.