banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Anneler Sıra Gecesi Çocuklarıyla Eğlendi

Şanlıurfa Belediyesi, Anneler Günü kapsamında Şehitlik Çamlık’ta bayanlara yönelik bir sıra gecesi düzenledi.

      Sıra gecesine, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Eşi Gül Fakıbaba, Başkan Yardımcısı M. Emin İzol ve çok sayıda Urfalı bayan katıldı. Sıra gecesi ekibinin türküleri eşliğinde halay çeken ve gönüllerince eğlenen bayanlar, Başkan Fakıbaba’nın salona girişi sırasında sevgi gösterisinde bulundu.

      Belediye Başkanı Fakıbaba ve Eşi Gül Fakıbaba’ya duydukları sevgiyi zılgıtlarla ifade eden bayanlar, Fakıbaba çiftiyle resim çekmek için birbirleri ile yarıştı. Aziz Çekirge ve Saz ekibinin türküleriyle bir an olsun yoğun programından uzaklaşan Fakıbaba, günün stresini sıra gününde attı.

     Etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Fakıbaba, Şanlıurfa Belediyesi olarak bayanlara büyük önem verdiklerini, onları erkeklere göre daha başarılı nitelendirdiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.