banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Candeias

Ankara’da Şanlıurfa Eğitimi Masaya Yatırıldı


Şanlıurfa’da Eğitim adına bir şeyler yapmak için çırpınan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan Ülkemizin aydınlık geleceğini inşa etmek için hazırlanan Milli Eğitim projelerinin başarıyla yürütülmesi gayesi ile Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ile Ankara’da bir araya geldiler.
Ağırlıklı olarak tekli eğitime geçiş sürecinde yeni yapılacak okulların durumu ve eğitimde kaliteyi artıracak projelerin görüşüldüğü toplantıda Şanlıurfa’da gelecek adına güzel gelişmelerin olacağı belirtildi.
Şanlıurfa’da Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ile devam eden eğitimde ki gelişime Ankara’dan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın göstermiş olduğu Devlet duyarlılığı sonucunda tarihe beşiklik etmiş kültür ve medeniyetin doğduğu Şanlıurfa hak ettiği noktaya ulaşacaktır.

Okul Sporları Yüzmede Dereceye Girenler Belli Oldu

2017/2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğünün ve Büyükşehir Belediyesinin organizasyonuyla,  Büyükşehir Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda 100 metre Serbest, 50 metre Serbest, 50 metre Kurbağalama, 50 metre Sırt, 50 metre Kelebek Genç Kız ve Genç Erkekler yüzme branşlarında yapılan yarışlar sonucunda kazananlar belli oldu.

Kızlar da; 162 puanla İlgi Okulları birinci, 100 puanla Birey Okulları ikinci, 68 puanla Yeni İzler üçüncü,61 puanla Amaç Okulları dördüncü Erkekler de ise 162 puanla ÇEAŞ Şanlıurfa Anadolu Lisesi, birinci,135 puanla Yeni İzler Lisesi ikinci, 128 puanla Birey Okulları üçüncü, 43 puanla İlgi Okulları dördüncü oldular.

Yarışlar sonucunda dereceye girenlere ödülleri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Canbek, Büyükşehir Belediye Spor Daire Başkanı Aziz Çiftçi, İl Milli Eğitim Spor Koordinatörü Halil Çağlayan tarafından verildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hbr 6 yıl önce

bakanin huzurunda olanlardan birini 20 yil once acikogretim sinavinda kopya cekerken yakalamistim. demek o zamandan beri egitime sevdaliymis..