Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_9r0fc5jiasbhctkf74a1dhrce4, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Ankara Valiliği'nden okul açıklaması haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Ankara Valiliği'nden okul açıklaması

Ankara Valiliği,   patlama sonrası bazı medya organlarında okulların tatil edilmesi ile ilgili iddialar ile ilgili yaptığı açıklamada, okulların tatil edilmesinin söz konusu olmadığını belirtti.

Valilik   açıklamasında, “10 Ekim Cumartesi günü yaşanan hain terör saldırısı nedeniyle üç günlük ulusal yas ilan edilmiştir. Bu çerçevede; bazı basın ve yayın organlarında Ankara ilimizde okulların tatil edilip edilmediği ile ilgili yayınlara yer verilmektedir. 12 Ekim Pazartesi günü ve ondan sonraki günlerde, tüm okullarımızda eğitim öğretime devam edilecek olup, okulların tatil edilmesi söz konusu değildir. Bu vesileyle; hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz.“ denildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.