banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Akşemsettin Mahallesinde Baz Gerginliği
Çatıya kurulan baz istasyonunun malzemelerini sökerek atan mahalle sakinleri için çok sayıda çevik kuvvet polisi olay yerine sevk edildi. Gerginliğe yol açan baz istasyonu yapımına birkaç gün ara verildi.

Akşemsettin Mahallesi 1535 Sokak'ta bulunan Hadi Altundağ Ait 2 katlı evin çatısına baz istasyonu kurumu çalışması yapan firma elemanlarını  Mahalle sakinleri taşlar ve sopalarla kovaladılar.

Mahalle sakinlerinden Adil Tekçakmaklı, baz istasyonun kurulmasına ktepki göstererek; benim SSPE hastası kardeşim var. Doğan Tekçakmaklı kardeşim 8 yıldır yatalak bir hayat yaşıyor. Mahallemizde baz istasyonu kurulmasına karşıyız. Bu baz istasyonunun, burada kurulmasını istemiyoruz. Lütfen duyarlı olun. Zaten bu firma yetkilileri bu sözleşmeyi imzaladığı sırada hiç kimseyle görüşmedi. Gizlice bu baz istasyonunu buraya kurmak istiyorlar. Bizim çocuklarımızın geleceğiyle oynuyorlar"dedi


Mahallede gerginliğe yol açan baz istasyonu kurulması çalışmasına ara verildi.
Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.