banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Akpınar Deresinde Sona Yaklaşıldı


BAŞKAN ÇİFTÇİ; “BİZ GÖNLÜMÜZÜ, SEVDAMIZI ORTAYA KOYMUŞUZ”

İçerisinde semt sahaları, yeşil alanlar, çocuk oyun gurupları, sosyal alanların bulunduğu Akpınar Dere Islah Projesinin çalışmalarını inceleyen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Mevsim kış olmasına rağmen Karaköprü Akpınar deresi, Karaköprü’ye yep yeni bir çehre kazandırıyor, ekip olarak arkadaşlar çok özverili bir şekilde çalışıyor, biz icraatlarımız ile konuşuyoruz. Karaköprü’nün güzelleşmesi, modernleşmesi tabiî ki burada teknik, idari tüm işçilerimin emeği var, ama biz gönül ortaya koymuşuz bir sevda ortaya koymuşuz, Karaköprü’yü çok modern çok güzel sosyal alanları oyun alanlarıyla spor alanlarıyla yeşil alanlarıyla adeta Şanlıurfa’nın yıldızı konumuna getireceğiz, mevsim kış olmasına rağmen çalışmalar son sürat bir şekilde el verdiğince yapılıyor, ben tüm ekibi tebrik eder onlara başarılar diliyorum” dedi.

Karaköprü İlçesinde süratli bir şekilde devam eden Akpınar Dere Islah çalışmasından oldukça memnun olan vatandaşlar ve esnaflar, Başkan Çiftçi’ye çok minnettar olduklarını, burada oturan insanların daha temiz daha güzel bir ortama kavuştuklarını belirterek teşekkür ettiler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.