banner2
Öne Çıkanlar Gabon Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Dumankaya Haliliye Çulcuoğlu restaurant

90 Kişi Asfaltlama Teknikleri Öğrendi

 

Şanlıurfa Belediyesinin organize ettiği ve Güneydoğu Anadolu Projesinin (GAP) yürütüldüğü illerin belediyelerine asfaltlama tekniklerinin anlatıldığı seminer sona erdi. El Ruha Otelde gerçekleşen eğitim seminerinin sonunda 90 kişiye katılım belgesi verildi. Katılım Belgelerini Şanlıurfa Belediye başkan Yardımcısı M.Fevzi Yücetepe ile Fen İşleri Müdürü Mehmet Aslan taktim etti.

 Asfalt üretimi, kaliteli ve konforlu yollar için ekonomik çözüm önerilerinin paylaşıldığı, yol yapımındaki artan maliyetlerde tasarruf elde edilmensin amaçlandığı seminerde sorunlar yerinde tespit edildi

Asfalt malzemeleri, asfalt üretim teknikleri ve kaliteli asfalt uygulamaları konularının ele alındığı eğitimler, 3 gün sürdü. Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak illerinden eğitimlere 90 kişi katıldı. Eğitimler sırasında sorunların yerinde tespiti için yollarda teknik incelemeler yapıldı. Yol yapım çalışmalarında asfalt üretim ve uygulamalarının yanı sıra onarım çalışmaları hakkında detaylı bilgilerin paylaşıldığı seminer sonrası 9 ilin belediyelerinden gelenlere Şanlıurfa belediyesi tarafından katılım belgesi verildi.

 İSFALT’ın eğitim ekibinde Teknik Eğitim Şefi Dr. Mehmet Tahir Deniz, Kalite Yönetim ve Ar-Ge Müdürü B. Kadri Eren, Laboratuvar Şefi Seyit Ali Yıldırım, Genel Müdür Yardımcısı (Teknik İşler) Dr. İbrahim Sönmez, Üretim Müdürü Zafer Sola ve Asfalt Uygulama Müdürü Fethi Turgut görev aldı.

İSFALT Teknik İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim Sönmez,

Eğitimin GAP Bölgesi ekonomisine katma değer sağlayacağını söyledi. Sönmez, “Bilinçli çalışma, kaliteli malzeme ve ekipmanın yanında eğitimli teknik personel ile çalışmak her zaman kaliteli işlerin yanı sıra ekonomik katkılar da sağlar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.