banner2

Maaş zamları daha ceplere girmeden zam tufanına tutulduk. Bir toplum neye layıksa öyle idare edilir.
Bir taraftan Maaşlara zam bir taraftan zamlarla boğuşmak insanı psikolojik olarak bozuyor. Çay kaşılğı ile ver, kepçeyle geri al bu nasıl ekonomi anlayışı?Zamda adil paylaşımlı değildir zengini zengin, fakiri fakir eden bir anlayıştır. Trol paralı, yanlı kanallar maaş zam tablosunu gösterirken, Kaymakam, Pröfesör, Avukat, Vaiz, polis, yüksek maaş alanların zamlı maaşlarını servis ediyorlar.

Birde Bist tarihinin yükseğine çıktı diyorlar. Memur maaş zammı da muammalı köy muhtarıda artık memur çalışan memurun Maaşı 22 Bin TL. Emekli memur için talimat verilmiş bu durum ayrımcılıktır. Ülkenin nimetlerinden neden her kesim eşit oranda istifade etmesin. Bu durum iktidara oy veren vermeyen kuşkusunu uyandırıyor. Adaletin olmadığı yer de huzurda olmaz birlikte.

Türkiye İstatistik kurumunun hiç bir verisine inanmıyorum. İktidar siyasetinin bulaşmadığı kurum kalmamıştır. İktidar ve muhalefette zihniyetler değişmediği müddetçe toplumda huzur olmayacaktır. Dünya'da da huzur yoktur. Yanlış,adaletsiz yönetimlerle insanlığın köleliğine devam edilmek isteniyor. Savaşlar, işgaller, açlıklar, ölümler hesap vermemeler bunun göstergesidir.

Bir toplumda doğrular yanlış, yanlışlar doğru iyi kötü, kötü iyi, Cüce yüce, yüce Cüce rağbet görüyorsa O, toplum narkozdan uyanmamıştır demektir. Dar gelirli yoklukla boğuşurken Ülkemizde milyonerlerin sayısı 983 bin kişiye ulaşmış, bankalar daki varlığı 7,2 Trilyona ulaşmış.

Buruk bir bayram geçirdik sağlık Bakanlığının verilerine göre Bay ramda 17.774 Trafikkazası olmuş Kurban keserken 29 bin kişi yaralanmış, bir ayda 55 kişi sularda boğulmuş. Bu tablo iyi bir tablo değil, Ülkenin sorunları varken çözüm beklerken, Futbolcu Arda ekranlarda boy gösteriyor. Spikerler onun transferi ile meşgul.

Dünya'daHakim güçler zayıflarken, Kurulduğu günden insanlığa artısı olmayayan Nato'nun çoğalmasına ağırlık veriliyor. İslam alemi için kurtuluş D/8 ler İslam Birliğinde iken,halen Atıl durumdadır. 9 yıl sonra Mısır ile normalleşme rüzgarları esiyor seviniyoruz. 27 Temmuz 2023 tesisi Türkiye'ye geliyormuş ben bir vatandaş olarak Rahmetli şehit Mursi'den ve dava arkadaşlarından utanıyorum ne yapalım siyasette dün dündür. Rabia işareti de lağvoldu.

Mecliste Seaadet partisi, Gelecek partisi birleşerek gurup Kurmuşlar. Hayırlara vesile olsun. Hazine ve maliye bakanı Sayın Şimşek ekonominin başına getirildi çok iyi şeyler beklerken dolar 26 bin akaryakıt 26.27 bin.vergiler Şimşek gibi her tarafı sardı beterin beteri varmış.100 TL.miz 14 suudi riyalı olmuş Sayın bakan ilkelerini açıkladı. Bizde de acelecilik var kademeli her şey düzelecek belki yerel seçimlerden sonra. kim ne derse desin durumlar iyi değil işsizlik, adaletsiz paylaşım, yokluk yolsuzluk,  Aile yuvalarının tahrip olması, zamlar, haksız vergiler fakiri inletiyor şimşek gibi zamlar yüksek vergilerle...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.