Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_gi53j7jtj8hrcbjmrlm6mr6653, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Mehmet İMRE - Yine Kanlı Bayram
banner2

Bayramlar: Barış, kardeşlik, dostluk ve sevinç günleridir. Müslüman’ın haftada Cuma günleri, yılda iki bayramı var. Son zamanlarda fitneci batıl batılıların çıkarları uğruna her pisliği yiyerek Dünya’yı kan gölüne çevirmeleri, İslam âleminin yüreğine ateş düşürmüştür. Bu alçaklar türlü senaryolar üreterek Müslümanı Müslümana kırdırmaya devam ediyorlar. Bayramları anlamazlar anlasar da takmazlar. Çıkarları her şeyin önüne geçmiştir. Çıkar uğruna alçalmışlar, adileşmişler, namus diye bir kavramları kesinlikle yoktur. Sadece çıkarları doğrultusunda hareket ederler. Helal haramı bilmezler, Allah’ı unuturlar peygamberi sevmezler, ahirete ve hesap gününe inanmazlar, Müslümanları gerici bilirler aslında kendileri gerici ve Dünyalıktırlar farkında değiller. İşte bunlar Allah’ın bizlere armağanı olan dini bayramlarımızı biz Müslümanlara böyle zehir ederler. Yapmak istediklerini Allah’tan korkmadan yaparlar. Bunların aile sorunları yok, çocuk derdi bile yok. Huzuru alkolde, hazıra konmada, kendilerinden olmayanları ölmede yok etmede bulduklarını sanıyorlar. Çok korkaktırlar. Bir avuç IŞİD hareketine karşı onlarca devleti yanına alamaya çalışıyorlar. Bu gösteriyor ki korkuları İslamiyet’ten. Bayramları bize zehir eden bu hainler, Müslümanların gerçek liderlere kavuşmaları ile ancak frenlenebilirler. Yoksa hep bayramlarımız kanlı olur.  

Diğer zamanlarda olduğu gibi bu bayramı da Müslümanlara zehir ettiler. Ürettikleri terör örgütleri her zaman olduğu gibi bu seferde, hem İslam âleminin hem de kendi başlarına bela oldu. Bunların amacı böyle örgütler çıkartıp top yekûn Müslüman katliamı yapmaktı ama kazdıkları kuyuya kendileri düştüler. Batı dünyasının Esede karışmamasının nedeni Müslümanı Müslümana kırdırmaktır.  Bayramda kan var, gözyaşı var, yer ve yurdundan olma var, yetim, dul kalanlar var. Nasıl bir bayram geçireceğiz diye düşünüyorum. Bir yanda zulüm gözyaşı bir yanda bayram inanca sığmıyor. Peki, kim İslam coğrafyasını bu hale getirdi tek cümle ile ırkçı Siyonist emperyalizm. Kurban bayramında ümmet Allah için kurban kesmekle kan akıtacak, diğer yandan Müslüman canı coni menfaattarı için ecel ile pençeleşecek. Gelinen nokta son damla gibi, İslam coğrafyasında haçlı ittifakı var. Aynı yöntem devam ediliyor.

Geçenlerde Sayın ERDOĞAN NATO zirvesine katıldı. Tüm ümmet fertlerine tercüman oldu, haksızlık karşısında susmadı, dünya beşten büyüktür dedi. Gaspçı Sisinin elini sıkmadığı gibi semtine uğramadı, haklı haksızlıklara müdahalede hâkimiyet bir üye devlet liderinin iki dudağı arasında dedi. Devletimiz adına bu iyi şeyler altın harflerle yazılmalı. Karşılarında ezilen lider değil, yaptıklarını yüzüne karşı haykıran bir lider var Rabbimiz haklının yardımcısı olsun. Rehinelerimiz İslam aromalı IŞİD elinde iken, Türkiye siyaseti biraz çekingendi, rehineler kurtarıldıktan sonra siyaset dili değişti, bu durum biraz çelişkili. Suriye de Mısırda İslam coğrafyasında her gün kan akıtılırken, asıl kanlı planları organize edenler hala İslam ülkelerinden maşa liderleri kanlı planlarına alet etme yarışındadırlar. Türkiye’nin bu oyuna geleceğine inanmıyorum. Türkiye Esad’ın, Sisinin, gitmesi, İsrail’e haddinin bildirilmesi çabasında. Dahası her İslam ülkesinde demokrasi gereği bir seçimin yapılması, temsil kabiliyetinin yerleşmesi ilkesidir. İnanmamakla beraber sanki tüm planlar eski katilleri aklamak yeni katillerle savaşmak.

IŞİD’IN ortaya çıkışı tesadüfi değil bunların eseridir. Kobaniye saldırması da aynı planın parçasıdır. Türkiye’ye akın göç ettirerek ülkemizi savaşa sürüklemek kokusunu alıyorum. Bir buçuk milyon insan Türkiye de göçmen durumunda. Zambur üstüne vurulmuş ağır bir kambur. Birazda iyi şeylerden bahsedelim hükümetimiz orta öğretimde başörtüsünü serbest bıraktı halkımız için güzel bir gelişme, ne yazık ki eğitim sistemimiz taş devrini andırıyor. Devlet karma eğitimden mutlaka vazgeçmeli, uygar geçinen devletlere bakmalı. Maddeci eğitim sistemi ne kadar batık ise, karma eğitimde o kadar tehlikelidir. Gayri Müslimler karma eğitimden vazgeçerken bizde ki beyinsizler hala karma eğitimi savunuyorlar. Müslüman halk çocuklarına bu çağ dışı karma eğitim yakışmıyor. Bizdeki gerici solaklar, ulusalcılar, Kemalistler iyi şeylere karşı çıkıyorlar. Bu kafa ile halkımızda bunlara sandıkta dersini veriyor. Alışkanlıklarından bir türlü vazgeçmiyorlar. Bu çirkin çağ dışı anlayışları artık kale alma gereği bile yoktur. Halk uyandı taşlar yerine oturuyor. Bayramlarda insan kanı değil, Allah için kesilen kurban kanının akması dileklerimle…  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.