banner2

Fransa dünyada var olan devletlerden biridir. Fransa var olduğu günden beri yönetimlerinin sicili hiçte iyi değildir. Fransa denilince saldırgan, sömürücü, katil, nifak tohumu eken devlet akla gelir. En bariz örneği Cezayir’i işgal etmesidir. Milyonlarca Müslüman’ı katletmesi ve sömürmesidir. Başka yerleri yazmaya gerek yok. Her şey ortada, Fransa devrimi ile güya dünyaya, insanlığa demokrasi, insan hakları ihraç ettiler ne yazık ki, hepsi yalan. Kişinin ayinesidir işi derler ya. Bu yalan söylemlerle eylemleri hep kan olmuştur. Kan akıtma işgal sadece Fransa değil şimdi küresel güç diyorlar saldırıları işgalleri beraber yapıyorlar. Şunu kesin biliyorum ki, dünyada ne kadar huzursuzluk varsa temelinde Yahudi parmağı var demektir. İslam ülkeleri dâhil her ülkede Yahudi lobileri var. Para, silah, teknoloji, güç Yahudi’nin elinde, bunları alın teri ile elde etmemiş, kanla, sömürü ile elde etmiştir diyebiliriz.

Bir devleti veya devletleri kötülerken, halkının çoğuna diyeceğimiz yok. Katil İsrail’in katil Suriye, mısır liderlerinin yaptıklarını halkın ekseriyeti onaylamıyor. Yönetenlerin elleri kanlı. Pariste bir dergiye saldırı olmuş,12 insan ölmüş, ikiyüzlülüğe bakın, tüm dünya liderleri seferber olmuş, nedir efendim teröre karşı birlik olalım. İslam coğrafyasındaki katliamlara, işgallere seyirci kalanlar ikiyüzlüdürler. Terörün her çeşidine karşı olalım ama hepsine olursa evet, yoksa ikiyüzlülük olur, af edilmez. Bana göre teröre karşı olmak ayrı dine karşı olmak ayrı, terörizm insanlık suçudur, dine karşı tahrik hakaret ise yobazlık, alçaklık tahammülsüzlük ve bir ümmete karşı hakarettir. İşte bu iki şeyi birbirinden ayırmak lazım. İslam Dininin iki milyara yakın bağlıları var bir ümmeti karşınıza alamazsınız. Alırsanız ektiğinizi biçersiniz. Ey!  Yahudi toplumu.

Bu batı saldırganlığını anlıyoruz da, bu ülkenin topraklarında yaşayan, suyunu zıkkımlayan havasını teneffüs eden vatan hainlerine ne oluyor, birileri o iğrenç hakaret derginin manşetini gazetelerine çekiyorlar diğer birileri de destek veriyor. İşte bunlara yerli Fransızlar diyorum. Bu ülkede var oldukları sürede bunlar Müslüman’a gerici dediler, dersini de aldılar ektiklerinin karşılığını almaya devam edecekler. Gerici dedikleri İmam-Hatipli biri şimdi Cumhurbaşkanı, yine tahammül edemiyorlar, Postaldan ümit kestiler şimdi hukuk yolu ile geri zekâlı grupla, raydan çıkmış sözde cemaat’le, bir şeyler yapmak istiyorlar. Göreceksiniz seçimlerde bunlar yine nal toplayacak. Batı ve yerli Fransızlar siyasi İslamı kesinlikle istemiyorlar. Elbise artık vücuda dar geliyor, yüksek kulelerden insanları gütmek tarihe karıştı ey! Gezi zekâlı yerli Fransızlar, sizde hiç akıl yok mu? Aziz şehitlerimizin kanlarıyla yoğurulmuş bu topraklarda artık istediğiniz gibi at koşturamayacak ve borunuz ötmeyecektir.

Cumhuriyetin ilanı ile boş bulduğunuz meydanlarda dışarıda ki baronlarınızın borazanlığını artık, yapamayacaksınız. Kiminle işbirliği yaparsanız yapın. İster paralelcilerle, ister dünya’daki İslam düşmanları ile yâda sizleri satın alan baronlarınızla Allah’ın izni ile sonunuz hüsran olacaktır. Hiç heveslenmeyin bu aziz vatanı siz yerli Fransızlara bırakmayacağız. Ülkemizi talan edenler, yetmiş sente muhtaç edenler, bir gecede zengin olanlar, hazineyi hoyratça boşaltanlar, Kemalizm, ulusalcılık putuna sığınanlar, bu kelimelerinize insanlar artık inanmıyor. Siz Cumhuriyetçi de değilsiniz. Sakız gibi çiğnediğiniz Demokrasi anlayışınız Nazi ve ittihat terakki zihniyetini taşıyor. Yerli Fransızların asıl Fransızlardan daha fazla sicili bozuktur. Dindar yöneticilerin önünü kesmek yerli Fransızların en büyük sanatıdır. Bunu yapamazlarsa, yerli Fransızlar postal yalarlar. Onu da yapamazlarsa, maşa olarak kullanılırlar. Sıkıştıklarında bizde dine saygılıyız derler. Bunların binaları yalan üzerine kurulmuş, şehit kanı ile yoğrulmuş vatan parçası size İnananların hediyesidir nankör yalakalar. Yazdıklarımla kimseyi hedef almıyorum kolektif yazıyorum. Bu topraklar hepimizin, bindiğimiz gemiyi delmenin hiç kimseye faydası olmaz. Gemi batarsa hepimiz batarız.

Bu ülkede, Türkü, Arabı, Kürdü, dini dili ne olursa olsun hep beraber yaşıyoruz yaşamaya devam edeceğiz bizi ayırmaya Allah’ın izni ile kimsenin gücü yetmeyecektir. Batılda olsa her insanın inancı mukaddestir, dokunulmazdır. Niçin inançlara saygı gösterilmiyor. Demokrasiden anladığımız ters orantılı görüşlere tahammül etme sanatıdır. Kimin ne derdi varsa Haziranda seçim yapılıyor, çıkın halkın karşısına sonuca da razı olun. En büyük darbe halkın sandıkta yaptığı darbedir. Buna inanmayanlar sahte demokrattırlar. Yerli Fransızlar Osmanlı kelimesinden çok ürküyorlar, Osmanlı ecdat Viyana kapılarına kadar fethederken, öldürdüğü insan sayısı kaçtır hiç mi sizde tarih şuuru yok, sevmeyebilirsiniz, bugün kendilerine iman ettiğiniz, sözde çağdaşların eli kanlıdır, işgalcidir, sömürücüdür. Bunları nasıl sevelim. Yaşamak için herkesin dini kendine, kimse kimsenin inancı ile oynamasın, dış odakların tuzağına düşmesin. Ülkemizi daha ileriye taşımak İçin, iyi yönde kimin projesi varsa ortaya koysun uygulamada bizde yardımcı olalım. Yoksa gölge etmeyin yeter. Güneşe karşı taş atalım söndürelim diyenler sadece yorulurlar unutmayalım. Var olsun İslam kardeşliği, Kanla beslenenler, kanla yoğruluyorlar niye kızıyorsunuz. Kan akıtanların hesabı varsa yüce yaratıcının da hesabı vardır. Hukulullah tecelli ediyor sabırsızlanmayın. Yerli Fransızların köklerinin kuruması dileklerimle…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.