Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_2m5do8867vknqdsu1l5hqbohl0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Urfa’da arabayla birinin ölümüne sebep olan kişi kırık ayna parçası ele verdi haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Urfa’da arabayla birinin ölümüne sebep olan kişi kırık ayna parçası ele verdi


İddiaya göre Haliliye ilçesine bağlı Mutluca Mahallesi'nde yaya olarak yürüyen H.K. (21) isimli şüpheli, tespit edilemeyen bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Yerdeki şüpheliyi görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ambulansla Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürdü. Olay yerine giden jandarma ekipleri, yerde kırıp bir araç far parçası buldu. Hastanede yoğun bakıma alınan yaralı ise hayatını kaybetti.

Ekipler H.K isimli şahsın ölümüne neden olan kişiyi yakalamak için düğmeye bastı. Araç ve sürücünün tespitine yönelik yapılan araştırmada kamera kayıtları, görgü tanığı beyanları ile kaza yerinden kaçan araca ait parçalar örtüştürülerek söz konusu kazaya karışan kamyonetin sağ yan aynasının kırık bir şekilde sanayiye gittiği ve kamera kayıtlarından bahse konu aracı günü kaza mahalli olan Mutluca mahallesine çeyiz götüren H.D.(41) isimli şahsın kullandığı tespit edildi.

Olay faili il merkezinde yakalanarak, adli makamlara teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.