banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Vali Viranşehir Suruç Şanlıurfaspor

Urfa'da hava nasıl olacak- Günlük Tahmin..

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile gece saatlerinde Kastamonu kıyılarının yağmur ve sağanak, Trabzon ve Rize'nin yüksek kesimleri ile Artvin, Gümüşhane, Bayburt ve Ardahan çevrelerinin hafif olmak üzere karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.
UYARILAR

Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.
BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
EDIRNE °C, 13°C

Az bulutlu
ISTANBUL °C, 11°C

Parçalı ve az bulutlu
KIRKLARELİ °C, 14°C

Az bulutlu
KOCAELI °C, 14°C

Parçalı ve az bulutlu
EGE

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
A.KARAHISAR °C, 9°C

Az bulutlu
DENIZLI °C, 15°C

Az bulutlu ve açık
IZMIR °C, 16°C

Az bulutlu ve açık
MANISA °C, 15°C

Az bulutlu ve açık
AKDENİZ

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
ADANA °C, 16°C

Az bulutlu
ANTALYA °C, 19°C

Az bulutlu
HATAY °C, 15°C

Az bulutlu
MERSIN °C, 15°C

Az bulutlu
İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
ANKARA °C, 8°C

Parçalı ve az bulutlu
CANKIRI °C, 9°C

Parçalı ve az bulutlu
ESKISEHIR °C, 10°C

Parçalı ve az bulutlu
KONYA °C, 5°C

Parçalı ve az bulutlu
BATI KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Kastamonu'nun kıyı ilçelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
BOLU °C, 9°C

Parçalı bulutlu
DÜZCE °C, 13°C

Parçalı bulutlu
KASTAMONU °C, 8°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde kıyı ilçeleri yağmurlu
ZONGULDAK °C, 11°C

Parçalı zamanla çok bulutlu
ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyılarının yağmur ve sağanak, Trabzon ve Rize'nin iç ve yüksek kesimleri ile Artvin, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin hafif olmak üzere karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
AMASYA °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu
SAMSUN °C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu
TOKAT °C, 7°C

Parçalı ve çok bulutlu
TRABZON °C, 11°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, iç kesimlerinin yüksekleri kar yağışlı
DOĞU ANADOLU

Parçalı, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Ardahan çevrelerinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde don olayı ile birlikte kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
ARDAHAN °C, -6°C

Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı
ERZURUM °C, -2°C

Parçalı ve çok bulutlu
KARS °C, -3°C

Parçalı ve çok bulutlu
MALATYA °C, 7°C

Parçalı bulutlu
GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
DIYARBAKIR °C, 11°C

Az bulutlu ve açık
GAZIANTEP °C, 12°C

Az bulutlu ve açık
SANLIURFA °C, 12°C

Az bulutlu ve açık
SIIRT °C, 10°C

Az bulutlu ve açık
DENİZLERDE HAVA

Akşam saatlerinde Batı Karadeniz'in doğusunda fırtınamsı rüzgar bekleniyor.
KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu aralıklı yağmurlu; Rüzgâr: Batı Karadeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), doğusu 4 ila 6 (30-50 km/sa), akşam saatlerinde 7 (60 km/sa); Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan, sabah saatlerinde doğusu güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam saatlerinde batısı güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), gece saatlerinde geneli kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, akşam saatlerinde Batı Karadeniz'in doğusu 2,0 ila 3,0m; Görüş: İyi, yağış anında orta.
MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli; Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan, akşam saatlerinde batısı ile gece saatlerinde geneli kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi, sis anında zayıf.
EGE

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık; Rüzgâr: Kuzey Ege'de güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-20 km/sa), gece saatlerinde kuzeydoğudan 5 (40 km/sa); Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), güneyi 5 (40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.
AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgâr: Batı Akdeniz'de güney ve güneybatıdan, Antalya Körfezi kuzeydoğudan, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, açıkları güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.
VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgâr: Batı ve kuzeybatıdan, akşam saatlerinden sonra güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam saatlerinde 5 (40 km/sa), kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 0,75m, Görüş: İyi.

Anahtar Kelimeler:
Urfa Hava DurumuUrfada Hava
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.