banner2
Öne Çıkanlar news teog Üniversite öğrencilerine askerlik şoku futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins El Birliği Derneği Başkanı Han

Tüm Canlılar İçin Sadece İyilik dediler yardıma koştular

Şanlıurfa’da hafta sonu başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle yüzlerce personel ve iş makinesiyle sahada olmaya devam eden Eyyübiye Belediyesi, bir yandan kar küreme, tuzlama ve kumlama çalışması yaparken bir yandan da sokakta yaşayan can dostlarımız hayvanlar için seferber oldu.

Kar yağışı nedeniyle kendilerini besleyen insanların çoğu evlerinde olduğu için sokaklarda açlık tehlikesiyle karşı karşıya kalan kedi ve köpeklerin imdadına koşan İyilik Merkezi, Zabıta ve Park Bahçe Müdürlüğü personeli, ilçenin onlarca farklı noktasında hayvanlara yiyecek dağıttı.

Eyyübiye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde kayıtları bulunan yoksul, yetim ve kimsesiz ailelerin yanında olmaya devam eden İyilik Merkezi’nin sokakta yaşayan can dostlarına yiyecek dağıtılmasını takdirle karşılayan vatandaşlar, Eyyübiye Belediyesi’ne ve tüm personellerine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.