banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Taşerondan Kadroya Geçen İşçi: Yan Gelip Yatarlar Diyenleri Utandıracağız


Sosyal medya platformu olan Facebook’ta oluşturdukları “4/D Kamu Çalışanları Platformu” ile seslerini duyurmaya çalışan eski taşeron, yeni 4/D’liler yeni kavuştukları kadroyu bir nimet olarak gördüklerini söyleyerek, “bize bu nimeti layık gören Yüce Allah'a şükrümüzün gereğini yapmaktır” diyorlar.
4/D Kamu Çalışanları Platformu yöneticilerinden İbrahim Halil Duyar’ın sayfa’da yaptığı paylaşım tüm taşeron işçilerin sesi oldu
Cuma günü paylaşım yapan İbrahim Halil Duyar şunları yazdı: “Hepimiz bugün son kez Taşeron olarak çalıştık. Yıllarca emek verdiğimiz kurumlarda, bin bir zahmetle geçirdiğimiz yıllardan sonra bugün bir sayfayı bir daha açılmamak üzere kapattık. Pazartesiden itibaren güneş bizler için daha aydınlık doğacak. Çocuklarımızın geleceği daha emin olacak bundan böyle. Bizlere düşen kadronun rahatlığına kendimizi bırakmadan daha ciddi bir şekilde; bizlere, çocuklarımıza, eşlerimize yaraşır bir şekilde daha özverili bir şekilde çalışmaktır. Bizlere düşen "Yan gelip yatarlar" diyenleri utandırmaktır, bizlere düşen bize güvenen kurum amirlerimize mahcup olmamaktır. Ve belki de en önemlisi bize bu nimeti layık gören Yüce Allah'a şükrümüzün gereğini yapmaktır. Güzel günlerimiz hayırlı olsun...”

Anahtar Kelimeler:
Yan Gelip Yatarlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.