banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

ŞURKAV Genç Kulübü Depremzade Çocuklara Oyuncak Dağıttı


Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) çalışmalarının daha etkin ve verimli hale getirilmesi, her kesime hitap etmesi, ilimizde bulunan gençlere yönelik çalışmalar yürütülmesi, genç bireylerin fikirlerinin desteklenmesi ve uygulanması amacıyla kurulan Genç ŞURKAV Kulübü ilk faaliyetini Elazığ’da gerçekleştirdi. 
Genç ŞURKAV Kulübü; Elazığ’da, depremin çocuklarda oluşturduğu travmayı atlatmalarını sağlamak ve deprem korkusunun izlerini gidermek amacıyla çocuklara yönelik psikososyal destek içeren etkinlikler düzenledi. 
    ŞURKAV Başkanı ve Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in talimatıyla Elazığ’a giden 20 kişilik Genç ŞURKAV Kulübü üyeleri Doğukent geçici yaşam merkezinde çocuklarla oyunlar oynayıp, onlara oyuncaklar dağıttı.
Genç ŞURKAV Kulübü üyeleri yaklaşık 1 aylık kampanya çalışmaları neticesinde topladıkları 40 koli çocuk oyuncağı, 10 koli gıda, 20 koli kıyafet, 10 koli battaniye, 5 koli bebek kıyafeti ve bezlerini Elazığlı depremzedelere ulaştırdılar. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.