banner2
Öne Çıkanlar Vali Bornavaspor Abdülkerim Gök İftar verdi Şanlıurfaspor Koyuncu

Engellilere Sandalye Yardımı

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi ve Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı Ümran Bilim'in katılımıyla gerçekleştirilen tekerlekli sandalye törenin de 7 si Akülü 4'ü çok özellikli olmak üzere toplamda 11 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine verildi.

Sosyal Belediyecilik hizmetleri kapsamında yapmış olduğu çalışmalarda herkesimden vatandaşların takdirini toplayan Büyükşehir Belediyesi, Engelli vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığında yapılan tekerlekli sandalye dağıtım töreninde engelli vatandaşlarla bir araya gelen Sema Çiftçi, engellilerle yakından ilgilenerek sohbet etti.

Engelli vatandaşlara engelsiz bir yaşam sunabilmek için çalışmaların devam ettiğini belirten Sema Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını belirtti.
Başdanışman Ümran Mutlu Bilim ise herkesin birer engelli adayı olduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesinin engellilere yönelik çalışmaları arttıracağını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire başkanlığı Engelli Şube müdürlüğünün düzenli olarak yaptığı tespit çalışmaları neticesinde bu güne kadar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak, 80 Manüel, 41 Akülü,18 Çocuk,27 Spastik özellikli olmak üzere toplam 166 adet tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.