Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_b12ecapeb04spgnaqsfpgsumo2, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Meteoroloji uyarı yaptı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Meteoroloji uyarı yaptı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; Mardin, Şırnak, Samsun, Sinop çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı ilçeleri yağmur, Hakkari çevreleri ve Van'ın güney ilçelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Hava sıcaklığının ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgârın genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bölgelerde hava:

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte bölgenin güneydoğusunda hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte Göller Yöresi'nde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu zamanla doğusu çok bulutlu gece saatlerinden sonra Kastamonu'nun kıyı ilçeleri ile Sinop çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Samsun çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı, bölgenin güneyinin çok bulutlu, Şırnak çevrelerinin yağmur, Hakkari çevreleri ve Van'ın güney ilçelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte kuzeydoğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı, bölgenin doğusunun çok bulutlu, Mardin çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Bazı illerde hava nasıl olacak?

İstanbul: Parçalı bulutlu 3/12

Ankara: Parçalı bulutlu, sisli -3/8

İzmir: Az bulutlu 5/15

Adana: Az bulutlu 3/19

Diyarbakır: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu -2/11

Batman: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu -2/9

Van: Çok bulutlu, güney ilçeleri karlakarışık yağmur ve kar yağışlı -5/3

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.