banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Hilvan İçme Suyu Tesisi Tam Kapasitede

Hilvan'da içme suyu sağlayan bu dev tesisin enerji kesintileri sebebiyle oluşan enerji açığından dolayı tam randıman alınamıyordu. Bu kapsamda oluşan su kesintilerine çözüm bulmak için Jeneratör altyapısı sağlamlaştıran Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, oluşan enerji kesintilerinin önüne geçti.

Tesisin güçlenilmesi ve daha uzun ömürlü olması için motopomp ve dalgıçların bulunduğu iskele yapısını da güçlendiren Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, modern tesisin tüm sorunlarını tamamlayarak ilçeye kalıcı hizmetler gerçekleştirdi.
Çalışmaları incelen Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kızılelma, sürdürülen çalışmaları denetledi.

Öte yandan Hilvan kent merkezinde bulunan 3 bin tonluk su deposuna 17 bin metre içme suyu hattıyla taşınarak maliyetsiz ve kaliteli bir şekilde ilçe halkının hanelerine ulaşıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.