banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Hava Durumu! Bazı illerde hava nasıl olacak? (31 Mart 2016)

Hava sıcaklığının iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

Türkiye genelinde hava durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Samsun, Ordu, Tokat, Sivas ve Erzincan çevrelerinin yağmurlu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Van ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve batı, Marmara'da güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu'nun batısında kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Bölgelerde hava:

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla Doğu Akdeniz'in parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık öğle saatlerinde parçalı, kuzeydoğu kesimleri yer yer çok bulutlu; Sivas çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Samsun, Ordu ve Tokat çevrelerinin yağmurlu; Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı geçmesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, Erzincan çevrelerinin yağmurlu; Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Van ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı olması bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava nasıl olacak?

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 9/19

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 4/17

İzmir: Az bulutlu ve açık 10/24

Adana: Parçalı ve az bulutlu 8/22

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 2/15

Batman: Parçalı ve az bulutlu 2/15

Van: Parçalı ve az bulutlu -2/5 (İLKHA)

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.