banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haberleri

Gezgin Çiftler için Romantik Seyahat Rotaları

Yeni yerler keşfetmeyi sevenler için gezilip görülmesi gereken yüzlerce rota bulunur. Havaların da ısınmasıyla beraber harika bir tatili hak ettiğini düşünen gezgin çiftler bu rota fikirlerini mutlaka değerlendirmeli. Romantik, otantik ve renkli bu rotalar sayesinde harika bir deneyim yaşamaya ne dersiniz? Pegasus’un ucuz uçak bileti fırsatlarıyla siz de ekonomik tatil yapmanın keyfini çıkarın. Sen de hemen uçak bileti satın al, valizini hazırla ve romantik bir seyahat için hazır ol! İşte, gezgin çiftlerin favorisi olmaya aday seyahat rotaları…

Gezmeyi Seven Çiftlere Özel Gezi Rotaları
Birlik ve beraberlik içinde unutulmaz anılar biriktirmek isteyen çiftlerin seyahat edebilecekleri yüzlerce rota bulunur. Romantik, eğlenceli ve dolu dolu bir tatil planı yapmak isteyenler için birbirinden güzel gezi adresleri…

- Prag: Romantizmin doruklarına ulaşmak isteyen gezgin çiftler için ideal gezi rotalarından birisi hiç şüphesiz Prag’dır. Çekya’nın başkenti olan Prag’a giden gezginler mutlaka Petrin’e gidip şehrin büyüleyen manzarasını izlemelidir. Kiraz ağaçlarıyla çevrili olan bu tepede aşıklar yürüyüş yaparak  büyüleyici manzaranın keyfini doyasıya çıkarabilirler. Bölgedeki Vltava Nehri boyunca çiftler harika bir tekne turu yapabilirler. Prag’daki Charles Köprüsü, harika fotoğraf kareleri yakalamak için biçilmiş kaftan. Masalsı güzelliğe sahip olan bu Orta Çağ şehrinde, romantizmi hissedebileceğiniz fazlaca durak mevcut. İstanbul gibi yedi tepe üzerine kurulu olan Prag’da görülmeye değer birçok manzara bulunur. Romantik bir akşam yemeği yemek isteyen çiftler bu tepelerden birini tercih edebilirler.

- Venedik: Romantizm denildiği zaman akla ilk gelen rotalardan birisi hiç şüphesiz Venedik’tir. Romantik gondol gezilerinin yapılabileceği Venedik, gün batımı manzarasıyla çok daha büyüleyicidir. Şehirde serenad yapan gondolcuların olduğu da bilinmektedir. İhtişamıyla büyüleyen opera binaları da Venedik’te mutlaka görülmesi gereken yerler arasında yer alır. Venedik’e gelip, bir gösteri izlemeden dönmek olmaz. Atmosferiyle romantik çiftlere rüya gibi bir tatil yaşatacak olan Venedik, yılın her mevsiminde görülmeye değer güzelliktedir.
- Kuzey Kıbrıs: Sakin, huzurlu ve romantik bir tatil planlayan çiftler için Kuzey Kıbrıs oldukça ideal bir rota. Burada çiftler hem sakinliğin hem de eğlencenin tadını doyasıya çıkarabilirler. Her şey dahil otellerin de yer aldığı Kuzey Kıbrıs’ta herkesin bütçesine uygun farklı konaklama seçenekleri bulunur. Kuzey Kıbrıs’a seyahat edecek olan gezginler muhteşem bir mimariye sahip olan Bellapais Manastırı’nı mutlaka ziyaret etmeliler. Girne’de yer alan bu manastırın yanında konumlanan restoranda ise manzaranın keyfini çıkarmanız mümkün. Deniz tutkunu gezginler ise mutlaka Karpaz Yarımadası’na uğramalı.

- Paris: Sanatın ve romantizmin kalbi olarak bilinen Paris, romantizm yaşamak isteyen çiftler için en ideal rotalardan biridir. Tarihi yapıları, göz alıcı mimarisi, doğal güzellikleriyle büyüleyen parkları ve düzenli şehir planlamasıyla gezginleri kendine hayran bırakan şehir herkesin mutlaka görmesi gereken adreslerden biridir. 2 milyonu aşan nüfusa sahip olan Paris, Sen Nehri kıyısında yer alır. Paris’te gezilip görülmesi gereken birçok rota ve deneyimlenmesi gereken harika lezzetler bulunur. Yılın her mevsiminde ayrı güzelliğe sahip olan şehir, dünyanın her yerinden birçok turiste ev sahipliği yapar.

- Dubai: Orta Doğu’nun turistik olarak en çok ilgi duyan şehirlerinden biri olan Dubai, modern ve lüks imkanlar sunması yönüyle gezginlere harika bir tatil deneyimi vadediyor. Her anı dolu dolu keyifle geçirmek isteyen çiftlerin favorisi olacak bu şehirde, gezilip görülmesi gereken birçok lokasyon bulunur. Romantik bir gezi planlayan çiftler, Dubai’nin harika çöl geceleriyle beklentilerini karşılayabilirler. Geniş caddeleri, alışveriş olanakları ve içinizi ısıtan güneşiyle Dubai sizi bekliyor!
- Şarm El-Şeyh: Mısır’ın Sina Yarımadası’nın güneyinde bulunan Şarm El-Şeyh turizm cenneti olması yönüyle büyük ilgi görür. Harika doğası, güneşi ve çeşitli deniz canlılarıyla doğa tutkunlarının favorisi olmayı başaran şehir; golf alanları ve eğlenceli gece hayatıyla da dikkat çeker. Önceden bir liman kenti olan Şarm El-Şeyh, barış ve güzellik yönüyle UNESCO tarafından “Dünyanın en iyi şehri” ilan edilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.