Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_l8mdqt62l66l9g2dbbuavpqs71, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Emekliye Ayrılan Personele Başkan Bayık'tan onur plaketi haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Emekliye Ayrılan Personele Başkan Bayık'tan onur plaketi


1984 yılından bu yana Hilvan Belediyesi'nde zabıta memuru görevini yürüten Hanifi Alkan 2019 yılının ilk günlerinde emekliye ayrıldı. Belediye Zabıta Müdürlüğü ile diğer birim müdürlerinin katıldığı programda emektar zabıta memuruna onur plaketi veren Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık '1984 yılında Hanif kardeşimiz ile birlikte Hilvan Belediyesi'nde işe başladık. Uzun yıllar birlikte Hilvan'a hizmet ettik. Büyük bir aile olan Hilvan Belediyesi'nin emektarlarından Hanifi arkadaşımızın emekli olması hasebiyle iş hayatından ayrılması bizlere bir burukluk yarattı. Aynı şekilde bunca sene alnının teriyle, onuruyla çalışması da bize büyük bir gurur yaşatmaktadır. Bu sebeple, değerli mesai arkadaşımızı tebrik eder, bundan sonraki hayatında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Mevcut çalışan tüm personelimize de Allah'tan sağlıkla, huzurla ve başarıyla çalışma hayatlarını tamamlamayı temenni ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.