banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Nihat Çiftçi Şanlıurfaspor Sanlıurfa Haberleri Urfa

Bu Yakınlık Daha Çok Seçim Kazandırır

Yaşlı, genç, kadın, erkek, çocuk ayırt etmeden Eyyübiyelilerle arasında kurduğu saygı ve sevgi temelli yakınlığıyla buluştuğu esnaftan yine büyük ilgi gören Başkan Kuş hakkında vatandaşlar da düşüncelerini paylaştı.

Ziyaret ettiği her dükkanın sahibini ismiyle yakından tanıyan Başkan Kuş’u, alışılagelmiş bir siyasetçi veya politikacı olarak görmediklerini, seçimlerden önce de sonra da sürekli aralarında olduğunu belirten Eyyübiyeliler, “Başkan Mehmet Kuş’u ailemizden biri olarak görüyoruz. Sadece ilçemizle, mahallemizle ilgili taleplerimizi yerine getirmekle kalmıyor. İlçe halkıyla öyle bir yakınlığı var ki, yüzüne baktığı insanın başka bir derdi olduğunu bile anlayıp, dertleşiyor, derdine çare bulmaya çalışıyor. Bu nedenle Eyyübiye’de seviliyor. Bu yakınlık daha çok seçim kazandırır. Allah muvaffak etsin” diye konuştular.

Eyyübiyelilerin ilgisine teşekkür eden Başkan Mehmet Kuş da “Biz ne isek öyle davranıyoruz. Seçimi kazanalım da sonrası ne olursa olsun diyen bir anlayış kaybetmeye mahkumdur. 2019 seçimleri öncesinde de aradan geçen beş yılda da her zaman Eyyübiyeli kardeşlerimle birlikte olmaya, dertleriyle dertlenmeye, sevinçlerini paylaşmaya devam ettik. Ne söz verdiysek yerine getirdik. İmkânlarımız dahilinde Eyyübiyelilerin hiçbir talebini geri çevirmedik. Allah’ın izniyle bu birlik berberliğimizi sürdürecek, ilçemizi Eyyübiyeliler olarak yüzyılın şehirleri arasına taşıyacağız” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.