Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_cnls6chf38q7eg47htpoc9t0s1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Baydilli, "Ramazan ayının müjdeleyicisi olan Berat Kandili, tüm dünyada ve İslam aleminde huzurun, barışın hâkim olmasına vesile olsun” dedi.

Başkan Baydilli mesajında şu ifadelere yer verdi:
“11 ayın sultanı Ramazan ayına yaklaştığımız bu günlerde ayrı bir heyecan ve özlem içerisindeyiz. Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, paylaşmanın ve yardımlaşmanın arttığı, günahların affı için önemli bir fırsat olan değerli bir gecedir.

Berat, günahlardan arınma, temize çıkma, ilahi af ve rahmete nail olmadır. Yüce Allah’ın affına erebilmek için bugün çokça affı mağfiret dileme, iyilik yapma ve gönül yapmak için güzel bir fırsattır. Biz de bu fırsattan istifade edip gönlünü kırdığımız, gönül koyduğumuz kişilerle bir araya gelip gönül yapalım. Ailemizin, büyüklerimizin kandilini kutlayıp hasbihal edelim, helallik alalım.

Ramazan Ayının müjdecisi Berat Kandili’ni idrak etmenin sevinç ve mutluluğu içinde kandilinizi kutlar, tüm İslam âlemine ve Şanlıurfa'mıza hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.