banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Başkan Aslan Ali Bayık, iftarını vatandaşın evinde açtı

Ramazan ayı münasebetiyle ev ziyaretlerini sürdüren ev ziyaretlerini sürdüren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Belediye Meclis Üyesi Derviş Çiçek ile birlikte Hilvan’ın en eski mahallesi olan Karacurun Mahallesi’nde Bağır ailesine konuk olup birlikte iftar açtılar. Ev sahibi Hasan Bağır ve çocukları ile birlikte iftar eden Bayık “Her Ramazan ayında olduğu gibi, bu sene de halkla buluşmalarımız devam ediyor. Bu buluşmalar kapsamında meclis üyelerimizle birlikte farklı mahallelerde ve farklı ailelere konuk olup birlikte iftar ediyoruz. Amacımız, her zaman ki gibi vatandaşla iç içe, ele ele ve gönül gönüle olup hemdem olmaktır. Bizim soframızda nelerin olduğunun ve ne yediğimizin hiçbir önemi yok, önemli olan konuk olduğumuz ve kapılarını bize açan vatandaşın sofrasında ne olduğudur. Duruma göre belediye olarak gerekeni yapıp bu mübarek ayda üstümüze düşeni yapmanın huzurunu yaşamaktır.’ Dedi.

Bayık ve kendisine eşlik eden Belediye Meclis Üyesi Çiçek, iftar birlikte iftar açtıkları Bağır ailesinin büyüğü Tevhide Bağır ile birlikte çay içip sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.