banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Tek Tek dağlarında yeni mesire alanı açıldı

Haliliye Belediyesi, Tek Tek Milli Parkı’nda düzenlediği alanı mesire alanı olarak vatandaşların hizmetine sundu. 24 dönümlük mesire alanında mescit, wc, oyun grubu, çardak, barbekü ve piknik masaları yer alıyor.

Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde hizmetine sunulan Tek Tek Dağları Milli Parkı Haliliye Belediyesi Mesire Alanı, hafta sonları vatandaşların piknik yapacağı ve vakit geçirebileceği bir yaşam merkezi durumunda. 24 dönümlük yeşil alan üzerindeki mesire alanı içerisinde piknik masaları, çardaklar, beton barbeküler, çocukların oyunlar oynayacağı oyun grubu, wc, abdest alınacak yer, mescit ve şelale bulunuyor. Vatandaşların piknik yapabileceği ve vakit geçirebileceği Tek Tek Dağları Milli Parkı Haliliye Belediyesi Mesire Alanına girişler ise ücretsiz.

Haliliye ve Şanlıurfa halkının hizmetine sunulan mesire alanında, Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler bünyesinde 9 personelin vardiyalı şekilde görev yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.