banner2

Yeryüzüne gönderilen tüm Peygamberler İlahi emirleri tebliğ etmekle görevlidir. Bu tebliğ sansürsüzdür. Tebliğde riskte olsa bazılarının hoşuna gitmese bile tebliğ devam etmiştir. Sağlam tohumlar serpilmiş gerisi Allaha bırakılmıştır. Peygamberlik müessesi ahır zaman Peygamberi ile son bulmuştur Yozlaşmada olsa bu kutsi davanın varisleri Peygamberlerden sonra âlimlerdir. Ne yazık ki saltanatları uğruna beşeri sistemler gerçek âlimleri ya idam etmiş, ya cezaevlerinde çürütmüş veya iftiralarla devamlı rahatsız etmiştir. Tüm bu baskılara rağmen gerçek ilim gerçek âlimler filiz vermeye aralıksız devam etmiştir. Her asırda yasalara karşı Musa’nın asası görevini ifa etmiş,  Kıyametin kopacağı ana kadar da bu böyle devam edecektir. Dünya’da meydana gelen olaylar dünyanın sonuna işaret etmektedir. Tarihi seyir içerisinde hangi kavim Allaha karşı isyan bayrağını çekmişse o kavim ya hastalıklarla, ya depremlerle, ya kıtlıklarla, sel ve yangınlarla, kanlı olaylarla, Savaşlarla, zalim idarecilerle, önleyemeyeceği ilahi tokatlarla cezalarını almışlardır.

Başımıza gelenler boşuna mıdır? İlahi tebliğin kaynağı olan Kur’an okunmayacak, anlaşılmayacak, yaşanmayacak, anlatılmayacak, Hadis, Fıkıh, rafa kaldırılacak, Yaşayış tarzı İslam dışı olacak, Şeytanı, tuğyani, Cahiliye adetleri, ne kadar melanet varsa hepsi iliklere kadar sirayet edecek bu yaşantıya ben Müslüman’ım İslamı yaşıyorum diyecekler. Helal-Haramlar yasalarla icra edilecek sizde uyacaksınız. İnsan aklının ürünü olan yasalar ilahi yaslar üstünde tutulacak, sizde. Diyanetimiz var, Camilerimiz var, İmam-Hatiplerimiz var, medreselerimiz var diyeceksiniz. Bu kadar isyana karşı neden başımıza bunlar geliyor diyeceksiniz. Faiz insanlığı sömürecek ses çıkarmayacaksınız hatta bankalardan krediler çekmeye fetvalar bulacaksınız. İslam topraklarında her gün zinalar olacak hiç sesiniz çıkmayacak. İçki uyuşturucunun her çeşidi gençliği her gün narkozlayacak yine sesiniz çıkmayacak. Neden bunlar başımıza geliyor denilecek?

Fertleri Müslüman olan toplumda namazsızlık, oruçsuzluk had safhada olacak kılınız kıpırdanmayacak, helal haram karışımı yaşam tarzına razı olacaksınız. Destekleyecek alkışlayacaksınız. Müslümanlar arasında vefa olmayacak, sadakat kalmayacak, israflar had safhada olacak, yalan, iftira, gıybet, haram yeme, kandırma günlük yaşantının tüm alanlarını kapsayacak, dargınlıklar, kırgınlıklar aylar yıllarca devam edecek sesiniz çıkmayacak. Keseler kasalar haramla dolacak, zekâtlar İslam’a göre verilmeyecek, aslı bozuk olan televizyon vaizlerine itibar edilecek neden başımıza bunlar geliyor denilecek. Her türlü zulme seyirci kalınacak, hırsızlar himaye edilecek, cüceler yüce, yüceler cüce gösterilecek neden bunlar başımıza geliyor denilecek. Müslümanın isimleri, işyeri isimleri bile değişecek kimsenin umurunda olmayacak neden bu işler başımıza geliyor? Denilecek. Kardeş kardeşe tecavüz edecek (Basından) tecavüz edilen intihar edecek kimseden ses çıkmayacak neden bu işler başımıza geliyor denilecek.

Üzerinde hac farz olmadığı halde (bilhassa kadınlar için) karı koca hacca gitti geldi hacı Fatma hacı Ahmet desinler diye ikisi tam 24,000 Dolar para yatıracak, otelim beş yıldızlı olacak denilecek hiçbir din görevlisi İslam’da böyle bir hac çeşidi yoktur demeyecek neden bu işler başımıza geliyor denilecek? Katillerce bir polisimiz şehit edilecek Polisimize şehit denilecek, polisimizin yanında bir vatandaşımız canından olacak İslami basınımız bu vatandaşa öldü diyecek hiçbir din görevlisi bunun yanlış olduğunu haykırmayacak neden? Bu işler başımıza geliyor denilecek. Parklarda, Deniz kenarlarında çıplaklardan zina severlerden geçilmeyecek bana ne denilecek neden bu işler başımıza geliyor denilecek. Çok sevdiğim Emekli olarak  içinde bulunduğum bir sendika(Memur-Sen) Memurlar için hükümetle pazarlığa oturacak isteklerinden biri  memurlar için  Cuma günü Cuma Namazı için dört saat izin taleb edilecek. Neden Cuma günü tatil olsun denilmeyecek neden bu işler başımıza geliyor denilecek? Dinden, İmandan, İnsanlıktan yoksun maddeci eğitime neşter vurulması için çaba gösterilmeyecek neden bu işler başımıza geliyor denilecek? İnsanın yaşama hakkı kutsaldır dini, dili, rengi ne olursa olsun her gün insan kanı akacak zevkinizden, saltanatınızdan olmayacak, her şeye sessiz kalacaksınız neden bunlar başımıza geliyor diyeceksiniz? İslam coğrafyasında Mazlumun ahı yeri göğü inletiyor. Dert edinmeyecek, çözüm aramayacak, neden bunlar başımıza geliyor diyeceksiniz? Tüm toplumu hüzne gark eden menfur hadiselerin üstesinden gelmek istiyorsanız insan aklı ürünü olan yasalara değil, Musa’nın  asasına sarılın ve kurtulun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.