banner2

Bu Günlerde Kutlu doğum kutlandığı için bu konuyu seçtim. Ümmet Peygamberini kutlu Doğum diye isimlendirmek. Basit bir ifade olsa gerek.10-20 Nisan tarihlerinde Veladeti Nebi (Peygamberimizin doğum günü) Diyanetçe etkinliklerle kutlanır. Televizyon vaizleri en çok izlenenlerdir. Sağlam bilgi verseler Minnettar kalırım. Bilhassa bazı İlahiyatçılar konuyu çok sulandırıyorlar. Süte su katıyorlar. ILIMLI İslamı ve dinler arası diyalogu yerleştirmeye çalışıyorlar. Hâlbuki dinler değil İki din arasında diyalog veya tartışma olabilir, bunlara hak din, batıl dinler diyoruz. Hak din Dini İslamdır batıl dinler ise çoktur. Uydurulmuş Din anlayışı ile inananlar kandırılıyor. Sakalı şerif ziyaretleri vacibi geçmiş,

Tirit için neredeyse hadis ihdas edecekler, Toplum içinde olmayan, toplumun dertlerinden bihaber, koltuk düşkünü, Dünya unvanlısı, Rozetliler, Korumalarla korunanlardan veladeti nebi anlatımları bu topluma bir şey vermez. Veladeti nebi de, İçki, Faiz, Zina, Bina, Siyonizm, Küresel güç odakları, Namazsızlık, Örtülü çıplaklık, İsraf, İdarede enaniyet, İslami siyaset, Aile konusu, Gençlerin gerçek dinle eğitimi öncelikli olarak anlatılmalı çözümler üretilmelidir.  İçinde bulunduğumuz ay Recep Ayıdır. Haram aylardandır Recep ayında sinek kanı bile akıtılamaz. Bu yıl Recep ayının birinci günü Mübarek Cumaya denk geldi Recep Ayının İlk Cuma günü Regaib olduğu için ikisini beraber kutladık, Regaib Kandilinde de Camiler doldu taştı, hep uydurulmuş din anlatıldı. Rağbetimiz kimedir, kimi en çok seviyoruz konusunu anlatanı görmedim.

Çok acıdır ki, İslam Coğrafyası Siyonistler ve yandaşları ile kan gölüne çevrilmiş, silah tüccarları kulelerde viskilerini yudumlayarak belki hayatlarının tatlı anlarını yaşıyorlar. Kanın durması için nutuklar atılıyor, insanlar ümitlendiriliyor nedense annelerin gözyaşı dinmiyor. Müslüman kanı akmaya devam ediyor. Müslümanın eli kolu da bağlıdır çözüm önerileri ise asıl İslam ülkelerini sömüren, kanını akıtanlarla olacaksa ki, olmaz beyhude çabalardır. Ümmetin başındaki söz sahibi çok liderin ipi ise küresel güç odaklarının elinde. Görünen Mısır eski haline dönecek, Sisi unutuldu düne kadar Katil yönetim dedikleri ile katilin elini sıkacaklar. İhvan gücünü kırdılar sanki tüm İslami oluşumları dağıtmak için görevlilerin görevi sona yaklaşıldı.

Suudi Arabistan kralı Türkiye’de, Küresel güç odaklarının, kan, işgal akıtıcıların büyük destekçilerinden olan bu zata tan 500 Mercedes tahsis edilmiş, başka tüketim çılgınlığı hariç, Dindışı her yaptıkları karşılığı devletimizce ödüle bile layık görülmüş. Sayın kralımız sözde dini bir toplantıya da katılacakmış, hangi dinden bahsedecekler merak ediyorum. Suriye bildiğiniz gibi, ip puştun elinde, belki yakında sisi ve Esada barış elçileri yahut terörle mücadeleci vatanseverleri ödülleri verilirse şaşırmayın. İsrail ile olan ilişkiler normale dönmek üzere, İsrail Türkiye’ye çok lazımmış, kadım dostluklar kurulacakmış. İsrail işlediği günahları, katliamları, işgalleri, ağlama duvarında temizleyecekmiş. Tüm akan kanın, işgallerin, Sömürmenin siyonizmin bir numaralı aktörü Obama ilahlık makamını bırakacağına az bir zaman kala hayıflanmış. Yönetimde iken, en büyük hatam Libya konusunda olmuştur demiş. Yuh eblehlere!  

Veladeti Nebi kutlanırken Dünyada ve ülkemizde neler oluyor. Veladet ümmet için her gün olmalıdır. Onun yolu yolumuz ve kılavuzumuzdur. Onun yolu sünnetidir. Kutlu günlerden biride 11 Nisan Urfa’nın 96. yılının kurtuluş günüdür. Kutlu günlerden başımızı kayşamıyoruz. İzledim, okudum, seyrettim hiç haz alamadım. Siyasi şovlar, bir anlık insanları coşturma yöntemleri, insanları artık tatmin etmiyor. Ümmetin kanayan bir yarası var. Sorunları var. Çare çözümler üretmek en akıllı yoldur. Kurtuluş günlerinin başlama bitirme günlerinde Heva adına sarf edilen madde ile Şanlıurfa’ya bir Fabrika yapılır. Çok fakir işsiz iş sahibi olurdu. Bazıları zafer günümüzü kutlamayalım mı? Diyebilir. Ameller Allah rızası için olursa ancak sevabı olur. Fransız’ı Urfa’mızdan kovanlar kahramandır. Tüm etnik gurupların cemi ile zaferler elde edilmiş biz mirasyedilere bu toprakları bırakmışlardır. Bu kurtuluş gününde Şehit olanları rahmetle anıyorum. Onlar 96 Yıl sonra mezardan kalksa bugünkü nesle yöneticilere baksa acaba ne derler diye her kesi düşünmeye davet ediyorum. Tüm mukaddes gün ve gecelerimiz Mübarek olsun. Şuurlanmamıza vesile olsun, her şey devam eder, zulüm asla! Zalimin zulmü varsa mazlumun da Ahı vardır bir gün sel olup, çınarcıkları bile devirecektir vesselam.        

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.