banner2

Allah indinde hak din İslam dinidir. Bunu inkâr etmek küfürdür. Bunun dışında k i din çeşitleri adı ne olursa olsun batıldır. Hak din üzerine çok oyunlar oynanıyor. Hak dinin Mezhepleri de bellidir. Ilımlı İslam, dinler arası diyaloglar, dinler bahçesi gibi oluşumlar, sünnetsiz, fıkıhsız, cihatsız uyduruk gayri Müslim gayretlerdir. İslam, Sadece Kur’an bize yeter diyen akımlar, terimler oluşumlar ehlisünnet akidesini yıkmak isteyenlerin projeleridir. Taraftar olanlar haindir. Mezhebi bırakın, dinin aslına savaş açılmış, Doğru istikamet sağlam eserlerde mevcuttur. Mezhepler dinin anlaşılmasında hüccettir İslam da mezhep var mezhepçilik yoktur. Kim mezhepçiliği körüklüyorsa sinsi şeytandır. 

Hak dinle batıl dinler her zaman bir birine zıttır. Biri cenneti vat eder biri dünyayı. Dünyalık nefse hoş geldiği için bağlıları çoktur Gerçek hak dinin koruyucusu Allah’tır. Dünya’nın sonuna doğru Müslümanlar bozulacak, uyduruk dinlerle yaşayacak diye sağlam haberler vardır. Asrısaadette en aşırı dinsizler bile haram aylarda, üç aylarda kan dökmezlerdi. Asrın kan dökücüleri her gün kan döküyorlar, petrol, yer altı yerüstü zenginlik kaynaklar dinin önüne geçmiş, İslam coğrafyasındaki çalkantı kan dökücülük, menfaat şebekelerinin pay kapma savaşıdır. Gündemi saptırmak için her gün başka senaryolar sahneye koyuyorlar. Uyuşturucu havuzu Lice’de olaylar, çocuk kaçırmaları, yol kesmeler birer senaryodur. Baksanıza bir parti lideri bayrağı indiren gencin alnından vurun diyor. Bu ne şiddetli bağlılık. Bayrak için kan akıtılabilir. Ama aynı hassasiyet din için gösterilmez... Bir ülkenin bayrağı ladin rejimde kutsal olabilir. Dinin her alanda silindiği yönetimlerde bayrak nasıl kutsal olur. Dinin hükümranlığı yönetimde olursa o zaman bayrak belki kutsal sayılabilir.

Irak’ta İşid hortladı Dünya’da dolar ve petrol fırladı. Irak kan gölüne çevrilmiş, Saddamın kızı savaşanlar babamın askerleridir diyor. Amerika’nın canileri Irak’ı işgal ederken, bir buçuk milyon Müslüman katledilirken, Müslüman kadınların ırzına geçilirken, bu nar taifesi neredeydi. Senaryo iki katili ayıklamaktır. işid’i şişirmek, İslam’la boyamak, Katil Esat ve Şia sarhoşu Malikiyi ayıklamak meşrutiyet kazandırarak kan akıtmaktır. Aynı zihniyet Mısırda da var. Gaspçı, darbeci, katil sisi taraftarı Mısır ve Suriye’de Müslüman katilidir. Afganistan’ın eski hali geldiği nokta Müslümanlara ışık tutmalıdır. Batı batıracak maşalar koşacak, daha çok kan akacak İslam ülkelerinde uydurulmuş dinle yoğrulan nesil imalatı ancak görünen tablo olur. Bizim çocuklardan 28 Şubat sanıkları, Ergenekoncular KILICIN Hışmı ile serbest bırakıldılar. Tutuklanırken oy toplayanlar bırakılınca yine oy malzemesi hayli zengin. İnsan bu kadar mı değersiz olur. El insaf.

Sözde toplum önderleri, cübbeyle, sarıkla, misvakla, sakalla, bankadan kredi almak haram mı helal mi? Konuları ile uğraşsın. Süper hac umre turları düzenlesin Tapınağını göklere çıkarsın. Müslüman halktan bu kadar oy aldım desin. Ülke kalkınıyor desin, Camilerde para toplamaya devam edilsin, çokça cami temeli atılsın, zekâtların hırsızlığını yapanlar yapsın, yetim dernekleri kurulsun, bunca kan akarken, anneler ağlarken, mazlumun çığlıkları yeri göğü inletirken, dünyalık işlerden vazgeçmesin. İyilik yapmayı, kötülükten men etmeyi izne göndersin. Davadan kaçkın Müslümanın akan her damla kanın sorumlusudur.  Su değirmeni su ile çalışır. Değirmenin suyu kesilmiş, değirmenin içi ile uğraşılıyor, rekabet ediliyor, susuz değirmen çalışmaz. Ümmet anlayışında olanlar dinin özündedir. Ümmet çok geniş bir çadırdır her kesi altına alabilir. Cemaatçilik dar alanlıdır. Cemaatçilikten ağlama duvarları çıkar, tapınaklar çoğalır. Tüm beşeri sistemler iflas etmiştir. Laiklik, Demokrasi, insan hakları bir safsatadan ibarettir. İnsanlık gerçek dine hasret, gerçek ulemaya susamış.28 Şubatın aktörleri Ali KALKANCI, Müslüm GÜNDÜZ, Fadime ŞAHIN Neyin nesi idi ne oldu?

Doğu illerinde sabah namazından çıkan Müslüman’a Tekbir getirerek sıkılan kurşunlar, suçsuz şehit olanlar ne oldu? Kimse izah edemiyor. Geçmişte Taliban Şimdi işit, Dün bizim çocuklar, şimdi İşid senaryo aynı, isimler değişik. Yahudi’nin planı parçala yut. Yahudi’nin iman esaslarıdır. Müslüman niçin anlamıyor. Nerede Müslümanların imamı piyasa imamlarla (Halife) dolu, nerede Müslümanların birliği, param parça, Nerede Müslüman’ın din kardeşliği, Cemaatçilikten din kardeşliği, parti fanatikliği lider bağlılığı, futbol takımı holiganlığı mevcut. İslam kardeşliğini öne çıkaran, hakkı üstün tutan, adil paylaşım, zalime karşı mazlumdan yana, nesli koruma düşüncesi, gerçek dine dönüş olmadan, insanlık kula kul olmaktan kurtarılmadan, Kafalardan putçuluk silinmeden, yalancı demokrasi kılıçları Müslüman kanını akıtmaya devam edecektir. İslam ülkelerindeki liderler ne ekmişlerse onu biçeceklerdir. Siyonizm’e, batı hayranlığına iman eden Liderlerden hayır gelmez. Ne yazık ki, batı hayranı liderler azda olsa halkını kendilerine benzetebilmişler çok yazık. Bir medeniyet coni ve maşalarla talan ediliyor. Nusret ya Rab. Hak dava uğruna emek verenlere selam olsun.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.