banner2
İnsanlar beni Adem ve Havva'dan Ayni Anabadan olan insanlar kardeştirler. Bu kardeşler Kuran'ın ifasiyle Hucurat süresinin 13. Ayetin de şöyle ifade edilir: "Ey insanlar biz sizi bir erkekle bir kadından yarattık.(Hz.Adem ve Hz.Havva'dan) Tanışasınız diye sizi Milletler, kabileler halinde kıldık. Şüphesiz Allah katında en değerli olanınız takvada en ileri (Takva Allah'tan korkmada) Olanınızdır. Şuphesiz Allah her şeyi bilendir. Her şeyden de haber dardır."
Aynı sürenin 14.Ayetinde "Bedeviler iman ettik dediler. De ki, siz iman etmediniz. Ancak Müslüman olduk. Deyin İman sizin kalplerinize yerleşmemiştir. Eğer Allah ve Resulüne itaat ederseniz Amellerinizden hiç bir şeyi eksiltmez. Çünkü Allah Affedicidir.merhamet edicidir." Buyurur.
İnsanlarda Din kardeşliği, kan kardeşliği, nesep kardeşliği mevcuttur. Bugün bu kardeşliğin yerini Irk üstünlüğü, nesep üstünlüğü, güç üstünlüğü, sermaye üstünlüğü, parti üstünlüğü,Tapınak liderlere bağlılık,yalakalık üstünlüğü,mez hep,meşrep üstünlüğü,Vatan,Bay rak,Beka üstünlüğü,mevki,makam
üstünlüğü almıştır.
Tüm insanlar Müslüman olsa, Cehenneme ne lüzum var. Tersi olsa Cennetede ne lüzum var diyebiliriz. Onun için Cennet ucuz değil, Cehennemde lüzumsuz değildir.(B.Z.) Yukardaki Mealini verdiğim ikinci ayet mealinde Deki, Siz iman etmediniz. Müslüman oldunuz. Demek Müslüman olamakla iman etmek ayrı şeylerdir.
Allah C.C.insanlar Islah olsun birbirini yemesin, yutmasın, ekmeğini elinden almasın diye her kavme bir Peygamber göndermiş, Sahifeler, Zebur, İncil, Tevrat Kuran'ı Kerim'i kılavuz, yol gösterici,pusula,hayat rehberleri kitaplar göndermiş.
İslam Dini gelmeden önce Hıristiyanllık,Yahudilik vardı. Kitapları Zebur, İncil, suhuflar (sahifeler) Kutsaldı. İslam Dini geldikten sonra bu kıtaplar Nesh (Lağv,hükümsüz) oldu Bu kitapların aslına bozulmamış olanlara biz Müslümanlar iman ederiz. Tüm Peygamberlere iman etmek ise imanın şartlarındandır.
Kitaplara imanda imanın şartlarından. Sonra doğru yolun sapık kolları türedi, Yahudi, Hıristiyanlar kitaplarını bozdular. Kiliseler, Havralar, papazlar, katolikler, Papalar icat ettiler.
Biz Müslümanlarda nasıl ki mezhepler, meşrepler, Ruhaniler, efendiler, Şeyhler,kutuplar, kurtarıcılar icat edildiyse Yahudi, Hıristiyanlardada aynı guruplar türedi Yahudiler Fırkasından Siyonist fırka varki Yeryüzündeki, soygunun, savaşların, işgallerin,sömürmenin, özel infazların, karıştırmanın, insanları aç bırakmanın, köle gibi calıştırmanın
huzursuzluğun temelinde bu siyonist vampir kan emici ve taşeron arıdır.
Bu yazdıklarımı söylememek için Amerika özel kanunlar çıkardı. Kim bu kelimeleri kullanırsa ceza alır. Milyonlarca ehli insaf Yahudi, Hıristiyanda Batı ülkelerinde,Üniversite öğrencileri dahil, İsrail siyonist yöneticilerinin mazlum Filistin halkına yaptığı katliamları protesto ediyorlar. Ehli küfrü yererken, onlar Dünyayı becerdiler,Teknoloji dahil,tüm alanlarda batılda olsa Üstünlük sağladılar.Balonda olsa durum bu.
Ya Müslümanlar ne yaptılar? Batı, Batılın ne kadar pislikleri varsa hepsini aldılar. Mezhebi Din haline getirip, mezhepçi oldular, siyaseti geçim kapısı haline getirip, Siyasetçilik türettiler. Tarikatı Tarikatçılık yapıp, insanları Allah'a değil, kendilerine davet ettiler, Bayrak, vatan, beka nutukları attılar Irkı Irk üstünlüğüne dönüştürdüler Kuran, Sünnet, Fıkıhtan uzaklaştılar. Dünyalıkları her şeyin üstünde tuttular. Zinada, binada ,faizde, zamda, yoklukta, yolsuzlukta, Golda,şampiyon oldular.
Filistinde yüz bine yakın masum, mazlum Müslüman katil İsrail siyonist Yahudileritar afından şehit edilirken, Ülkemiz yönetimi İsrail ile ihracatı, ithalatı durdurmuş. Hayırlara vesile olsun Dünyda insana lazım olan her şey var. Tüm insanlığın yemesine, içmesine, barınmasına, gezmesine kafi, Kardeş kardeşi niçin yok etsin. iyi ki, rızıklar kimsenin elinde değil Okumayan, sormayan, sorgulamayan, dürüst çalışmayan, doğruyolda Cihad etmeyen fert ve toplumlar Köle gibi yaşamaya,başkasına el açmaya mahkumdurlar.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.