banner2
Öne Çıkanlar Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Del Valle Mücahit Çitil Abdurrahim Karakoç Kimdir Urfa 4. Ulusal Kitap Fuarı

Yusuf Ziya Yılmaz: Şanlıurfa'da beklediğimiz sonucu alamadık

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Şanlıurfa'da düzenlenen il başkanlığı istişare toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.


Toplantı öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Yılmaz, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Şanlıurfa'da düzenlenen Teşkilat İstişare Toplantısı öncesinde basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yapılan değerlendirmede, beklenen sonuçların alınamadığını belirtti. Milletin sandıkta kendilerine bir mesaj verdiğini ifade eden Yılmaz, artık yeni bir döneme girildiğini ve bu dönemin kucaklaşma ve birlikte ilerleme zamanı olduğunu vurguladı. Geleceğe doğru adımlar atarken, bu süreçte çalışmaların artırılması gerektiğini dile getirdi.

Yılmaz, partisinin yerel seçimlerde alamadığı sonuçları dikkate alarak önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalara odaklanılması gerektiğini belirtti. Milletin sandıkta verdiği mesajın üzerine ciddiyetle gidilmesi gerektiğini vurgulayan Yılmaz, halkın beklentilerini karşılayacak adımların atılması gerektiğini ifade etti.

Yusuf Ziya Yılmaz, ayrıca, teşkilatların ve partililerin daha fazla sahada olmaları gerektiğini ve halkla daha fazla temas halinde olmalarının önemine değindi. Yerel yönetimlerin halka hizmet etme noktasında büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Yılmaz, bu noktada partililerin daha aktif rol alması gerektiğini belirtti.

Yılmaz'ın açıklamalarıyla birlikte, Ak Parti'nin yeni bir döneme hazırlandığı ve halkın beklentilerini karşılayacak adımların atılacağı mesajı verildi. Teşkilatların ve partililerin bu süreçte daha fazla çalışarak, halkın güvenini kazanacaklarına olan inancını dile getiren Yılmaz, partinin hedeflerine ulaşması için geniş bir perspektifle hareket edilmesi, halkın beklentilerine uygun politikalar geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.