banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı

Karaköprü Belediyesporlu futbolcular alacakları için yasal yollara başvuruyor

Başkanın ziyareti sırasında verilen sözlerin yerine getirilmediği ifade edilirken, futbolcuların ailelerinden uzak kalarak verdikleri emeğin yok sayıldığı ve haklarının umursanmadığı dile getirildi. Şimdi, hak ettikleri primler için yasal yollara başvuracaklarını açıkladılar.

Muhammed Raşit Şahingöz yaptığı açıklamada; "Futbol kamuoyuna; Sizlerin de bildiği üzere, sezon içerisinde pek çok sıkıntılar ile karşılaştık. Yapılan ayıplara, yanlışlara rağmen görevimizi layığıyla yapıp 'Şampiyon' olduk. Bizim şampiyon oluşumuza üzülüp sözlerini tutmayı beceremeyen kimselerin, kupa ile poz vermekte şampiyonluk maçında şov yapmakta çok becerikli olduğunu gördük. Antremanlara çıkmama kararını aldıktan sonra, mevcut ' Belediye Başkanı' bizleri ziyaret edip, 2 gün içinde 'prim' ödemelerinin gerçekleşeceğini ve sezon bittiğinde son maç ile birlikte maçbaşı ve içerideki primlerin ödeme sözünü verdi. Bizlere şampiyonluk maçından sonra bugüne kadar '10 bin t' harici hiçbir ödeme yapmamış, hiçbir sözünü tutmamıştır.

Bazı 'yöneticilerin dahi kulübe dava açtığı yerde, sayısız bahanelerle bizleri oyalayan mevcut başkana ve bu zor duruma düşmemizde zerre payı olan kim varsa, tüm sene boyunca ailelerimizden uzak kalarak layığıyla verdigimiz emeğimizi yok sayan, hakkımızı bu kadar umursamaz ve ucuz görenlere hakkımız zerre helal değildir.

Hakkımız olan 3 prim, 22 maç başı ve şampiyonluk primimiz için gerekli yasal yollara başvuracağımızı bildiriyoruz.

İşçiye teri kurumadan hakkını ödeyiniz. (Hz. Muhammed s.a.v)" (RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.