banner2
Öne Çıkanlar Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Del Valle Mücahit Çitil Abdurrahim Karakoç Kimdir Urfa 4. Ulusal Kitap Fuarı

Karaköprü Belediyesi'nden Personelin Maaşıyla ilgili açıklama

Karaköprü Belediyesi, çalışan personellerin maaşlarında kesinti yapıldığı iddialarını yalanladı.

Belediye yetkilileri, kurum bünyesindeki personelin maaşlarında kesinti olmadığını açıkladı. Ancak, mali dengenin sağlanması amacıyla bu ay personel maaşlarının kademeli olarak ödeneceği belirtildi.

Karaköprü Belediyesi'nde çalışan personelin maaşlarında kesinti yapıldığına dair ortaya atılan iddialar, belediye yönetimi tarafından yanıtlandı. Yapılan açıklamaya göre, belediye bünyesinde çalışan personelin maaşlarında kesinti yapılmamıştır. Ancak, mali dengeyi sağlama amacıyla bu ay personel maaşlarının ödemelerinde kademeli bir düzenleme yapılmıştır.

Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre, Mayıs ayı maaş ödemeleri, kademeli olarak gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda, personellerin maaşlarının yarısı 15 Mayıs itibarıyla hesaplarına aktarılmıştır. Geri kalan yarısı ise 16 Mayıs itibarıyla ödenecek olup, böylelikle personelin toplam maaşının üçte ikisi hesaplarına yatırılmış olacaktır.

Yapılan açıklamada, kalan maaş ödemelerinin de önümüzdeki hafta içerisinde tamamlanacağı belirtilmiştir. Böylelikle, belediye personelinin maaşlarının tamamı zamanında ve eksiksiz olarak ödenecektir." ifadelerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.