banner2

Eskiden insanlar bir birine husumet besledikleri ve bu husumetin savaşmaya kadar gittiği anda bile mertlik elden bırakılmadan savaşılırdı.

Yine eskiden kabileler ve ya devletler savaşmak için karşı karşıya geldikleri zaman önce iki er çıkardı meydana çarpışırlardı. Ona da er meydanı denilirdi.

Ama şimdi öyle mi? Özellikle Türkiye’de NATO’nun kuruluşundan sonra, son yarım asırda çok canice ve çok kalleşçe cinayetler işleniyor.

Her kes bir gece aniden, ansızın gece karanlığında bir veya birkaç kör kuşuna hedef olabilir. Veya bir bombalı saldırı ile yaşamını yetirebilir.

Son olarak Şanlıurfalı Büyük sanatçı İbrahim Tatlıses gece yarısı hain, kalleş ve ödlek kurşunlara hedef oldu. O kadar korkak ve ödleklerdi ki; erkek gibi er meydanına çıkmadan, kim oldukları belli olmadan gece karanlığında faydalanarak kalleşçe bir suikast girişiminde bulundular.

Tatlıses vurulmadan önce programda sarf ettiği sözler duydu doluydu. Ve programı seyreden herkes saldırı sonrasında; “ İbrahim Tatlıses vurulacağını mı hissetti? diye kendi kendine sordu.

Tatlıses programda: “şimdi bu değerlerin kıymetini bilmesek gittikleri zaman çok üzülürüz. Gittiğimiz zaman çok üzüleceksiniz. Buradan gazeteci arkadaşlara da, köşe yazarlarına da sesleniyorum. Biz çok kişiden duyduk Ferdi Tayfur için; ‘yav ağlayarak şarkı söylüyor, ağlar kime söyler?’ Peki, ne oldu? 35-40 senedir hala Ferdi Tayfur. Demek ki bir şey var!.. 35 senedir benim için çok şey yazıldı. Bana yazılan kadar hiç kimseye yazılmadı. Bana atılan çamurlar kadar hiç kimseye atılmadı.  Biz buradayız ama bazıları nerede bilmiyoruz! Arıyorum arıyorum bulamıyorum.  Niye kayboluyorsunuz abi ya! Ne güzel yaşıyoruz, bir lokma ekmeği bölüşüyoruz. Neyi paylaşamıyoruz? Hepimizin gideceği yer aynı aynı arkadaş!..”

İbrahim Tatlıses her zaman gündemdeydi. Kimisi onun için iyi diyordu. Kimisi onu eleştirdi. O sadece bir sanatçı değil aynı zamanda bir iş adamıydı. İstanbul’daki Urfalılar için bir sığınma kapısıydı. Hemşerisini kollayan bir idi!

Şimdi sevsinler veya sevmesinler herkes bu saldırının kalleşçe olduğunu söylüyor. Daha önce binlerce insanımıza düzenlenen kalleşçe saldırıların bir benzeri ile karşı karşıya kalan Tatlıses’in şu an durumu ciddi.

Bizde Şanlıurfalılara sevenlerine ve tüm Türkiye’ye metanet diliyoruz. Allah acil şifalar nasip etsin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.