banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Harran Üniversitesi Urfa büyükşehir belediyesi Eğitim

Şanlıurfaspor'da siyah inci Bangura hareketi

PTT 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Yeşilliler, Keita transferinde yaşanan pürüzlerden dolayı Bursaspor’lu orta saha ve forvet mevkiinde forma giyebilen Teteh Bangura’yı transfer etmek için harekete geçti. Sarı-Yeşilli yönetim, bu transferi bitirmek için büyük çaba sarf ediyor. Transferin iki gün içinde netleşmesi bekleniyor.

Bu arada geçen sezon Bursaspor’dan Ramazan Sal’ı Şanlıurfaspor’a kazandıran Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in, bu defa da Bangura transferinin Şanlıurfaspor’a gerçekleşmesi için devrede olduğu öğrenildi.

Sierra Leone’li Bangura’nın, Bursaspor’a 2.8 milyon € ücretle transfer olduğu ve bu transferin aynı zamanda Bursaspor tarihinin en pahalı transferi olduğu belirtiliyor.

Bu sezon 12 maçta Bursaspor forması giyen Bangura’nın bu sezon golü bulunmazken, geçen sezon ise 6 kez rakip fileleri havalandırdı.

HABER:UĞUR BUDAK / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.