banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Nihat Çiftçi Suruç Aktoprak Spor Karbonmonoksit Zehirlenmesi Nedir

Şanlıurfaspor, Başakşehir'den Muhammet Arslantaş'ı transfer etti

Şanlıurfaspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak İstanbul Başakşehir FK'da forma giyen deneyimli futbolcu Muhammet Arslantaş ile sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'in iddialı ekiplerinden İstanbul Başakşehir FK formasını terleten Muhammet Arslantaş, Şanlıurfaspor'un hücum hattına büyük bir güç katacak. Başarılı futbolcu, yetenekleri ve skorer yapısıyla dikkat çekiyor.


Şanlıurfaspor Başkanı Haçim İzol, transfer hakkında açıklamalarda bulundu. İzol, Arslantaş'ın tecrübesi ve golcü özelliği ile takıma büyük katkı sağlayacağına inandıklarını belirtti. Başkan İzol, "Muhammet Arslantaş gibi bir futbolcuya transfer etmekten mutluluk duyuyoruz. İnşallah başarılı bir sezon geçirir ve takımımıza önemli katkılar yapar" şeklinde konuştu.

Şanlıurfaspor, Muhammet Arslantaş transferiyle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren takım, hedeflerine emin adımlarla ilerlemeyi amaçlıyor.

Anahtar Kelimeler:
Muhammet Arslantaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.