banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Urfa Urfa Haber Urfa Haberleri

Şanlıurfa'da Aranan 29 Şüpheli Yakalandı

13-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen uygulamalarda, uyuşturucu madde kullanmak, bulundurmak ve ticaretini yapmak suçlarından aranan 29 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında, uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişiler de yakalandı. Bu kişiler arasında, 10 yıl 5 ay hapis cezası bulunan bir şahıs, 8 yıl 4 ay hapis cezası bulunan bir şahıs, 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan bir şahıs ve 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan altı şahıs yer alırken, toplamda, 10 kişi kesinleşmiş hapis cezaları bulunan şahıslar gözaltına alındı.

Ayrıca, kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak suçundan aranan 23 şüpheli ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan aranan 6 şüpheli Operasyonlarda, toplamda 29 şüpheli gözaltına alınarak adli işlemler başlatıldı.Soruşturma sürüyor.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.