banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Ayşegül Yıldızdan boşanıyor mu? Türkiye Şanlıurfaspor Akhisar Belediyespor

Samsunspor Adem Sarı'yı gönderdi

Kırmızı beyazlılar, daha önce de 4 oyuncusunu takımdan göndermişti.

PTT 1'inci Lig'in ilk yarısında hedeflerinin çok uzağında kalan Samsunspor, ikinci devreye kadrosunda önemli değişikliklerle girmeye hazırlanıyor. Daha önce 4 isimle yollarını ayıran kırmızı beyazlılar, Şenol Demirci, Adem Sarı ve N'sumbu'nun da sözleşmelerini karşılıklı olarak feshetti.

Kulübe verdikleri hizmetlerden dolayı üç oyuncuya da teşekkür eden Teknik Direktör Besim Durmuş, "Kendilerine bundan sonraki futbol yaşamlarında başarılar diliyorum" dedi. Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Besim Durmuş, "Verdiğimiz rapor doğrultusunda yönetimimiz gerekli çalışmaları yapıyor. Önemli ve kaliteli isimlerle temastayız. İkinci yarıda bizi hedefe taşıyacak isimleri kadromuza katacağımızdan hiç kimsenin şüphesiolmasın" dedi.

Ajansspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.