banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Eyyübiye Ayşegül Yıldızdan boşanıyor mu? Siverek Türkiye

PFDK'dan Karaköprü Belediyespor başkanı Kayral'a rekor ceza

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK),Misli.Com 3. Lig'de yer alan Şanlıurfa temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor'un başkanı Ahmet Kenan Kayral'a 150 gün hak mahrumiyeti ve 15 bin lira para cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu,Karbel Karaköprü Belediyespor Başkanı Ahmet Kenan Kayral'a 150 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:''KARBEL KARAKÖPRÜ BLD.SPOR Kulübü başkanı AHMET KENAN KAYRAL'ın, 18.11.2020 tarihinde oynanan KARBEL KARAKÖPRÜ BLD.SPOR-1954 KELKİT BLD.SPOR Misli.com 3. Lig 4. Grup müsabakasında, TFF mensuplarına ve müsabaka görevlilerine yönelik hakaretleri nedeniyle 150 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.''Denildi.(RHA AJANS)

Anahtar Kelimeler:
Ahmet Kenan Kayral
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Karaköprülü Esnaf 3 yıl önce

Başkanı yedirmeyiz. Başkan arkandayız..

Avatar
Hasadam 3 yıl önce

Başkanimizi seviyoruz. Milletvekillerimiz bu cezayi iptal ettirsin lutfen.

Avatar
Isotadam 3 yıl önce

Baskana engel olunmazsa Karakopru 5 yila super lige cikar.