banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Viranşehir Sanlıurfa Haber kaç sivil gözaltına alındı? kaş kişi tutuklandı izzettin küçük

İşte Şanlıurfaspor'un yeni sezon formaları

Sarı -Yesil yeni sezonda giyeceği formalar, takımın geleneğine uygun bir şekilde tasarlanmış. Ev sahibi forma, geleneksel renkler olan sarı ve yeşilin hakim olduğu parlak bir tasarıma sahip. Siyah ve beyaz forma Şanlıurfaspor amblemi logosu ile dikkat çekerken, Sarı renklerindeki dikey çizgilerle farklı bir hava katılmış.


Yeni sezon formaları, taraftarlar tarafından olumlu bir şekilde karşılanarak beğeni topladı. Her biri farklı renkleri ve tasarımlarıyla öne çıkan formalar, Şanlıurfaspor taraftarlarını ve futbolseverleri heyecanlandırdı. Ayrıca yeni sezon forması, Şanlıurfaspor storelerinde de satışa sunulacak.(RHA ajans)

Anahtar Kelimeler:
Trendyol Süper Lig
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.