banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Viranşehir izzettin küçük Faruk Çelik Peteris Vaivars

Cedric Bakambu Galatasaray'a imza attı

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray forvet hattına Cedric Bakambu'yu alarak güçlendirdi.  Demokratik Kongolu futbolcu için Al-Nasr'a 700 bin euro bonservis bedeli ödenecek.

Galatasaray Cedric Bakambu'ya imza attırdı. 


Demokratik Kongo Cumhuriyeti asıllı 32 yaşındaki Cedric Bakambu için Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Profesyonel futbolcu Cédric Bakambu ve kulübü Al-Nasr SC Limited ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcunun eski kulübüne net 700 bin Euro tutarında transfer ücreti ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 2 sezon için sözleşme imzalanmıştır. Buna göre, her bir sezon için futbolcuya net 1,5 milyon Euro sezonluk ücret ödenecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.